2777
2789
عنوان

شما با همچین ادمی ادامه میدین

98 بازدید | 8 پست

از لحاظ اخلاقی به شدت دوستتون داشته باشه ، براتون احترام بذاره بخصوص مقابل خانوادش . براتون هزینه کنه چه مادی چه معنوی 

از لحاظ شغلی خودتون معلم هستین . اونم معلمه شغل دومم داره که اونم چندان درامد نداره ولی با حقوق معلمیش رو هم ۲۵ الی ۳۰ میشه 

برای زندگی یه خونه جدا دارن خانوادش که گفتن این قراره زندگی کنه ماشین نداره ولی داره جمع میکنه بخره ولی درکل وضع مالیش نسبت به زندگی که دارین پایینتر باشه

خانواده خودتون از لحاظ مالی و فرهنگی خیلی بالاتر از خانواده ی اون باشن . طوریکه به طور قطعی خانواده رو چرا ولی فامیلای اونو اصلا نمیپسندن . بعد اینکه فاصله ی محل زندگی این شخص باشما ۲ الی ۳ ساعته 

ادامه میدین با این شخص؟

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونستی شرایط پالی وخانوادگیش رو ۰را ارتباط رو ادامه دادین.؟

اگه میدونی برای خودت وخانواده ت فاصله طبقاتی سخت میشه بیشترقکرکن

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

اگر میدونی مثلا فامیل وخانووده تون،زیادروی بحث مادی مانور نمیدن ادامه بده

بحث مالی نه راستش خانوادم خیلی حساس نیستن 

ولی منظورم همون تفاوته 

بیشتر رو بحث فرهنگ خانواده حساسن 

خانواده ی خود پسره خوبن واقعاا هم خوبن چون باهاشون ارتباط داشتم . مادرش اونقدر خوبه که هیچ وقت دخالتی نمیکنه و اینا 

ولی یهو دوتا عمو داره دوتاشم معتادن 

داییاش اوضاعشون داغونه 

و همین حس میکنم نکته منفیه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

بحث مالی نه راستش خانوادم خیلی حساس نیستن ولی منظورم همون تفاوته بیشتر رو بحث فرهنگ خانواده حساسن خا ...

اره فامیل هم مهمه ولی بیشترخانواده تاثیرداره

اگه خانوادهت حاسس نیستن پس از دست نده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️