2777
2789
عنوان

پسرم لوزه داره همش عفونت میکنه

112 بازدید | 11 پست

سلام مامانا پسرم سه سال ونه ماهشه الان یکماه مدام لوزه هاش عفونت می‌کنه تو این ماه سه بار دکتر بردم قبلش اصلا تا حالا لوزه هاش مشکلی نداشت چیکار کنم هردهروز مریض میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکتر مشورت کن. آب سرد نباید بخوره چیزای تند فلفل ممنوع بستنی چیزای سرد نخوره

متخصص اطفال بردم گفت ببر ازلوزه هاش عکس بگیر ببینم چطوریه بردم هرکاری کردم نداشت عکس بگیرن

یعنی قراره همینجوری بمونه وای کی درست میشه

ن شما اول ببر دکتر معاینه کنه دارو بده رعایت خورد و خورداکشم بکنه وقتش ک رسید عمل کنه خوب میشه 

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨

متخصص اطفال بردم گفت ببر ازلوزه هاش عکس بگیر ببینم چطوریه بردم هرکاری کردم نداشت عکس بگیرن

چیز خطرناکی نیس فقط چیزای سرد بخوره عفونت میکنه خوب میشه

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨

حساسیته فصل بهاره گلوش میخارع یا عفونت میکنه 

بزرگ تر شد ۶ ۷ سال ببرش عمل کن 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عمل کن ..تهرانی برو بیمارستان مرودستی کلا برای لوزه گوش حلق بینی هست  وقت میدم ..همونجا هم عمل میکنن..البته مریض نبود ببرش

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

با دکتر مشورت کن با دارو حلش کنه، ولی اگه عمل کرد باید خیلی مراقبش باشی دور از جون همین دو سه هفته پیش پسر دوست شوهرم 5 سالشه عمل لوزه کرده بعد ترخیص تو راه برگشت خونریزی میکنه بچه هم خونارو قورت میداده مامان باباش یه موقع میفهمن که دیگه بیحال و بیهوش میشه الانم تو کماست