2777
2789
عنوان

بچه ها هزینه عروسی لباس و کادویی عروسی و میکاپ و شنیون چقدر درمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم همون پولشو من عادلانه تقسیم کردم😆😅

خدایی وقتی میزبان کلی هزینه میکنه انصاف نیست واسه لباس خودمون ۶ تومن هزینه کنیم ولی کادوی میزبان ۳ تومن باشه 🤣

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم ولی حس میکنم باید کادو از لیاس بیشتر باشه 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره راس میگی خودمم خیلی دودلم پارچمو خراب نکنن خیاطاپارچش واقعا شیکه مشکی تمام نگین و منجوق دوزیمیتر ...

خیاط خوب بخوای بدی خیلی بیشتر میشه حیفه پارچه رو خراب میکنن

بیا بریم وکیل آباد منم بیکارم باهات میام😅😅😅

🌱🕊🖤
شهرستانکم نیست کادو؟

نه والا کادو کم نیست

هزینه لباس اگه شهرستانی خوبه البته شاید بیشتر هم بشه 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

کادوت زیاده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ده سال پیش خالم ۲۰۰داده بود دقیقاولی الان کادویی ها همه میلیونی هست نمیشه سنجید نسبت به گذشته

برا ۱۰ سال پیش ۲۰۰ کم بوده واقعا

همچین زیادم نبوده 

با تورم حساب کنی ۴ میل زیادم هست 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰