2777
2789
عنوان

دیگه هیچکس با من حرف نمیزنه

92 بازدید | 2 پست

سر اینکه من از خودم دفاع کردم منو تو جمع تحقیر کردن خانواده مادریم و یکی از آشناهامون بلند شد من رو کتک بزنه بخاطر اینکه من حرفی رو زدم که اون دوست نداشت خدا می‌دونه من بی تقصیر بودم و همین آقا خواست به من تجاوز کنه دیگه هیچکس با من صحبت نمیکنه منم خیلی خوشحالم رفت آمد رو با همه قطع کردم و می‌خوام فقط تلاش کنم این اتفاق باعث شد من قوی بشم من خودم رو نمیبازم و سرزنش نمیکنم قوی تر میشم از تنهایی لذت میبرم شاید باور نکنید ولی هیچکس بجز پدر و مادرم دیگه با من صحبت نمیکنه خوشحالم چون دیگه انرژی منفی هاشونو به من منتقل نمیکنن و من دیگه خیالم راحت شد بابت اینکه چشمم به این موجودات کثیف نمیخوره 

از خودت ی دختر قوی بساز و یادت باشه با خدا باش و پادشاهی کن ♥️🌹

ی کامنت گذاشتم چند دقیقه پیش تو تاپیکی با همین مضمون که نوشته بودم اگه قطع ارتباط نکنی ، ی مدت دیگه ...

آره عزیزم اینها داشتن انرژی من رو میخوردن من واقعا عاشق خدا هستم حتی به نماز خواندن من توهین کردن من ناراحت میشم من نماز شب می‌خوندم بهم حرف زشت زد منم باید دفاع میکردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.