2777
2789

خونه نداریم ولی به زمین داریم که میتونیم بفروشیم و خونه بخریم مشتری هم داره 

ولی تو حاشیه شهره اونجایی که هست قراره راه آهن کشیده بشه و تا اون وقت زمین ها می‌ره بالا تر و ارزشش بیشتر میشه 

حالا کی قرار کشیده بشه خدا می‌دونه شاید دوسال شاید ده سال دیگه 

پولم نداریم بسازیم 

میگم بفروش خونه بخریم تو خود شهر آپارتمان بخریم هم به روز میگه باشه یه روز میگه نه بزار بمونه بسازیم

الانم تو شهر نیستیم اومدیم روستای خودمون زندگی میکنیم همه رفتن شهر ما موندیم اینجا کارمند هم هستیما ولی همش میریم و میاین رفت و آمد می کنیم اینجا خونه خیلی بزرگ داریم ویلایی ساختیم شیک ولی چه فایده روستاست دیگ هیچی ندارع تازه الان که کمبود آب شده بعضی وقتا آبم نیست 🥲چیکارش کنم همه دوستام  اقوام اینجا خونه دارن ولی شهر زندگی میکنن ما برعکس داریم میریم 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم من روستا رو بیشتر ترجیح میدم ولی باز هم نگه داشتن اون زمین ریسکه، من بودم میفروختم

چرا عزیزم کجاش ریسکه؟من میگم تا کی قراره  همش فکر آینده باشیم پس زندگی چی

غصه نخور اینو با تمام وجودت بفهم ک زندگی گذراست هیچ چیز قرار نیست موندگار باشه هپه چیز فانی هستش از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر ب هیچیم فکر نکن چون اونا ک تو کاخا زندگی میکنن شاید لذتی ک تو میبری رو نبرن

غصه نخور اینو با تمام وجودت بفهم ک زندگی گذراست هیچ چیز قرار نیست موندگار باشه هپه چیز فانی هستش از ...

نه والا لذتی نمی‌برم اینجا هیچی ندارع برا باشگاه رفتن هر شب باید برم شهر و برگردم برا سرکار و دانشگاه باید برم و بیام همه فضولن اینجا کار به همه چیت دارن 

وقتی میتونم تو شهر زندگی کنم چرا نکنم خب راهکار بدین راضی اش کنم ترغیبشکنم

من بچه شهریم ولی زندگی روستا استرس کمتر هوای تمیز تر داره

والا من اصلا زندگی روستایی ندارم بخدا همش بیمارستان سر کار یا باشگاه میرم کلا هر شب میرم شهر برا باشگاه انگار اصن تو روستا نیستم ولی اینجام  دانشگاه هم  باز شع کلا دیگ اینجا پر نمی بینم که هفته به هفته فقط اسمم زندگی روستایی