2777
2789
عنوان

شوهرم یه هفتس زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 47 پست
خانواده ی همسرت خوبن؟

ن حالم ازتک تکشون بهم میخوره آتیش همین دعواها ازگور اون مادرشوهر ابلیسم بلند میشه الخی ب حق این ماه محرم بلایی ک سرم آورد سر دخترش و نوه هاش بیاد

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فازش‌چیه‌وقتی خودش گفته برو چی دلیل داره این کارا رو میکنه به خانوادش زنگ بزن بگو لطفا بچه تونو جمع ...

صددرصد خبر دارن ،چون تویه ساختمونم هستیم ازکوچکترین بحثامون خبر دارمیشن اینم خبر دارن دلم ازاین میسوزه اون آشغالاهم خبرنگرفتن ازمون 

بچرو مگه از خونه بابات آوردی

همون بخدا ،مامانم میگه پسرتو بفرستی اونور حلالت نمیکنم من سکته میکنم بدی اونور حتی اگه یه روز باشه

فکر میکنم مشکل از اینه که با مادرشوهر توی یه ساختمون هستینتا حالا سعی نکردی برین یه جای دیگه؟

چرا ولی پول نداره حتی خونه ی جدا بگیره برای پول پیش 

برگرد برو خونت کاش اصلا نمیومدی

بقران خودش گفت برو من هردویا سه هفته یبار میام دوروز اینا میمونم این عادیه اومدنم بعد خودش گفت برو اونور آرومتره خیالم راحت باشه بعد صبحش اینجوری کرد،البته میگم بحث داشتیم قبل اومدن بخاطر ننه باباش 

صددرصد خبر دارن ،چون تویه ساختمونم هستیم ازکوچکترین بحثامون خبر دارمیشن اینم خبر دارن دلم ازاین میسو ...

اونا‌فک‌میکنن‌تقصیر‌توعه باید‌بگی بهشون

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

اره میدونم منم سر مجبوری و فشار خانوادم پسرم که دوساله است به پدرش دادم هر دفعه میبینمش یا زخم و کبو ...

یاحسین ،من میمیرم نمیتونم مامانمم میگه بدی بچتو به اونا دختر من نیستی بشین با بچت 

اونا‌فک‌میکنن‌تقصیر‌توعه باید‌بگی بهشون

خداشاهده همین ماه پیش شوهر آشغالم جلوی چشم همشون کلی کتکم زد گفتم میرم طلاق میگیرم هزار بار هزارتا بلا سرم آورده هی میگن توروخدا تحمل کن فلان ،الانم که یه مدته منو مقصر همه چی میدونن

خداشاهده همین ماه پیش شوهر آشغالم جلوی چشم همشون کلی کتکم زد گفتم میرم طلاق میگیرم هزار بار هزارتا ب ...

واقعا‌برو‌خونه‌بابات از این‌حیوون ها دور شو

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

خب خرجشو از کجا بیاری بچه آینده میخواد

چ بدونم والا ،بابامم خودش الان بیکاره مستاجرن ،داداشام الان کارشون خوابیده بخدا یه لقمه نون میخورم اینجا عذاب وجدان میگیرم خدا شوهرمو لعنت کنه