2777
2789
آره زوده صبر کن از موعدت بگذره بعدا بزن عزیزم،جسارتا چطوری روز دقیق اقدامتون رو میدونید😬فقط یه بار ...

احتمالا براساس روز تخمک گذاری اقدام کرده و درنظر گرفته

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره احتمالا…آخه گفتم من خودم هروقت بشه اقدام میکنم برام عجیب بود.

حالا من از روز تخمک گذاریم هجده روز گذشته بنظرت بی بی بزنم نشون میده؟

آره زوده صبر کن از موعدت بگذره بعدا بزن عزیزم،جسارتا چطوری روز دقیق اقدامتون رو میدونید😬فقط یه بار ...

روز دوازده سنو دادم گفت دیروز تخمکت آزاد شده منم همون روز دوازدهدشبش اقدام‌کردم یه بهر ققط

کاربری دست دو نفره

حالا من از روز تخمک گذاریم هجده روز گذشته بنظرت بی بی بزنم نشون میده؟

پریود نشدی هنوز عزیزم پس بزن 😍

دوباره ببخشید واسه من یه سوال پیش اومد مگه نمیگن تخمک گذاری ۱۴ تا ۱۶ روز قبل پریودی هست؟

روز دوازده سنو دادم گفت دیروز تخمکت آزاد شده منم همون روز دوازدهدشبش اقدام‌کردم یه بهر ققط

آهااان عزیزدلممم امیدوارم که همین ماه یه نی نی خوشگل بیاد تو دلت😍

یه چند روز دیگه به نظرم صبر کن بعد تست بزن 💕

پریود نشدی هنوز عزیزم پس بزن 😍دوباره ببخشید واسه من یه سوال پیش اومد مگه نمیگن تخمک گذاری ۱۴ تا ۱۶ ...

آره معمولش همینه ولی برای بعضیا کمتر یا بیشتره