2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر چت جی بی تی به عنوان مشاور خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 50 پست
دوست ندارم ی ربات بهم مشاوره بدههیچ وقت نصبش نمیکنم

موضوع اینه که این ربات وقتی بش ی مسئاه میدی مثلا میگی من ادم کمالگراییم. ربات در کسری از ثانیه میتونه مقالات و سایت های بروز علمی را بخونه، و به زبان فارسی چکیده اون ها را بگه و بت راه حل بده.... این قدرت از دست همه مشاورین و تراپیست ها خارجه. بعد اینکه وقتی تو مشاوره هاش را خوندی میتونی ی قدم جلو تر بری و بگی مثلا من در زمینه تحصیلی کمالگرام. به نظرت ریشه اش چیه. 

حالا از ی فاز دیگه وارد میشه و میاد تست هایی میده که تله های شخصیتیت را پیدا کنه. 

قدرتی که این ربات داره هیچ ادمی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظرشو درباره جنگ پرسیدم متاسفانه طرف ایرانو نگرفت 😐

خب در مورد مذهب ، جنگ و این مدل سوالایی که یکم سلیقه و اعتقاد توش دخیله ، تو باید ببینی دل خودت چی میگه ، نه ی ربات. اما مثلا وقتی تو ی مشکل روانشناختی داری، مثلا ترس از طرد شدن داری، عزت نفس پایین و .... اونموقع ازش بخوای بت کمک کنه عالیه. چون در لحظه کلی مقاله علمی را بررسی میکنه تا بت جواب بده. و وقتی بهتر عمل میکنه که وقتی بت جواب داد، سوالت را ریز تر کنی 

با نت ملی اینجوری شده. من نصب کردم با وی پی ان بالا میاد. نت که درست شه فکر کنم دیگه لازم به وی پی ...

نه قبل اینکه نت ملی باشه گرفتم واسم نمیاره 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹