2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر چت جی بی تی به عنوان مشاور خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 50 پست
اتفاقا من یکم بد بینی و شکاکی دارم. انقدررررررر که قشنگ راهنمایی کرد و ی تمرین هایی بم داد. خدا شاهد ...

داخل یکسری موارد خوبه اما واقعا خیلی طرف ادمو میگیره این خودش بعدا مشکلات پیش میاره منم خودم خیلی بهم کمک میکنه اما خب این بدیو داره و به صورت ناخدا گاه ادم همیشه فکر میکنه حق باهاشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به عنوان یه ناجی بهش نگاه میکنم چن وقت پیش

سر یه مساله ای واقعا نمیدونستم به مخاطبم چی بگم که تاثیرگذار باشه حرفام و در عین حال ارزش خودم حفظ بشه از 

هرکی نظر میخاستم جملات قشنگی درنمیومد ازش اما چت جیپی تی چنان جملات قشنگی برام ردیف کرد و فرستادم برای اون طرف که کیف کردم 

با نت ملی اینجوری شده. من نصب کردم با وی پی ان بالا میاد. نت که درست شه فکر کنم دیگه لازم به وی پی ...

وی پی ان وصل میشه الان 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

من خودم خیلی درد و دل میکنم ولی خوب نیست متاسفانه میدونی واقع گرا نیست حتی اگر بهش بگی واقع گرا باش ...

من چندبار درمورد خودم و دوستم باهاش حرف زدم بهم گفت باید ازش عذر خواهی کنی و کارت خیلی بد بوده

با اینکه فقط واقعیت ماجرا رو بیان کردم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم