2777
2789

ماماناسلامم

یسری چیزا رو دلم سنگینی میکنه اومدم اینجا بگم امیدوارم قضاوت نشم

من باهمسرم سه ساله ازدواج کردم

بصورت کاااملا سنتی و بدون اشنایی قبلی

وایشون۴ساله خانم شون رو طلاق دادن

و ی پسر دارن

اوایل ازدواج قبل زیر یک سقف رفتن اونا (شوهرم و خانوادش)نمیزاشتن پسره رو ببینم 

حتی میگفتم بیارش بیرون میگفت زیاد دوست ندازه بیرونو

حالا میفهمم بحدی شربوده نخواستن ببینم وپشیمون شم

ببینید بشدت شر بود ازاونا که به هیییییییچ صراطی مستقیم نمیشد 

زبون ادمیزاد رو انگار واقعاااا بدون اغراق متوجه نمیشد

رومخ وحشتنااااک

یادمه یبار شب بود وهمه جابسته

راه یکساعته رو تارسیدیم خونه گریه کرد

وبدون وقفه وپشت سرهم تکزار میکرد گشنمه گشنمه گشنمه گشنمه

تصورکنید این رفتار برای پسر۹ ساله دیگه زیادی بچگونس

شایدباورنکنیدمیخواستم درو باز کنم خودمو بندازم پایین وخلاص....

اما پدرش بشدت اروم

اقا

جنتلمن

باشخصیت

متاسفانه ب مادرشون رفتن...

مسئله اینجاست همیشه دلم براش سوخته و سعی کردم وجدان رو در حقش رعایت کنم و کردم اما هرچی سعی میکنم دوسش داشته باشم نتونستم چون خیلی اذیت کن هست

بچه ها باورتون نمیشه چیزی برخلاف میلش باشه چنان نعره های میزنه که فقط دوس دارم بزارم و برم بخداقسم...

ازوقتی بچه م ب دنیا اومده هر لحظه عذاب وجدان دارم 

که چرا نمیتونم در حد پسرم اونو دوس داشته باشم

همش ازخودم راضی نیستم

ببینید دوستان بخداقسم بجون پسرم قسم 

هرچیزی برا پسرم‌میخرم برای اونم میخرم

پسرمو میبرم اتلیه اونم میبرم

از این لحاظا فرق نمیزارم تازه‌ب اون بیشتز میرسم

اما نمیتونم بهش محبت کنم

چون‌واقعا بچه دوست داشتنی نیس

واقعاااا نیست

خیلی بی ادبه

فحش میده

حتی ب مادربزرگ و پدربزرگش

جطوری این عذاب وجدان لعنتیو کنار بزارم...

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

چه شرایط سختی

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از علت های پرخاشگریش میتونه کمبود محبت باشه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

کاشکی از اول با این شرایط ازدواج نمیکردی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه فکت نامحبوب 

شما فقط وظیفه تون رو انجام میدید الان و لطف نمیکنید 

وقتی با مرد بچه دار ازدواج میکنید این کارهایی که گفتید میشه وظیفه شما 

عذاب وجدان هم نداره شما وظیفه تون رو کامل و درست انجام بدید دیگه عذاب وجدان ندارید 

راستی بگم که منو دوس داره

و حتی بهم محبت میکنه منم جواب محبتشو میدم

اما چون از ته دلم نیست انقدرررر عذاب وجدان میرم‌که ده بار خودمو لعنت میکنم

اون بچه باید بره روانشناس شما هم مشخص خسته ای یمقدارم داری خودتو سرزنش مسکنس خلاصه خودتم نیاز به روانشناس دارید 

هردوتون برید خلاصه ،شرایط بهتر میشه اون بچه هم مشخصه ی مشکلی داره ،بنظرم خشم و اضطراب تخلیه نشده و ناخودآگاه تو وجودشه

بهت حق میدم عزیزدلم ، عذاب وجدان یه حسه که تو باید بپذیری اما نباید بهش بها بدی تو با این دید به قضیه نگاه کن که در حق این بچه کوتاهی نمیکنی ، گاهی آدم باید خودشو اولویت بزاره آرامش خودش اعصاب خودش، تو با خیال راحت به زندگیت ادامه بده و سعی کن این حس رو از خودن دور کنی ، من واقعا به عنوان یه غریبه دارم میگم اینجور بچه ای غیر قابل تحمله و متاسفانه بخاطر تربیت نادرستی بوده که مادرش کرده و در واقع براش مادری نکرده چون بخش اصلی تربیت بچه به عهده مادرشه 

کاربری دست دونفره

چه عجیب که شما بدون دیدن بچه با پدرش ازدواج کردی... بچه های طلاق اسیبای روحی زیادی میبینن انتظار زیادیه از یه بچه که کلی چالش روحی پشت سر گذاشته پیش پدربزرگ مادربزرگ بوده توقع تربیت آنچنانی داشته باشی... با پدرش برین پیش مشاور کودک ببرینش درمانش کنین آیندش بدتر میشه با این وضع

بیخود عذاب وجدان داری

مامانمم مه

تو وظیفه ت نیست دوسش داشته باشی

وظیفته از پول پدرش براش خرج کنی

و تامینش کنید وبهش برسی