2777
2789
عنوان

مرد ستیزی

600 بازدید | 86 پست

یه مسئله ای ذهنمو درگیر کرده هرچقدم که اینجا امار مرد ستیزا زیاد باشه خب مهم نیس به هرحال موقع عضویت گزینه مرد بوده ک ما عضو شدیم اینم از این

تا وقتی کسی خودش نخواد مگه کسی میتونه بهش نزدیک شه پیام بده اینجا؟ پس اینهمه دادهوار زدنا برای چیه؟ مشکی دارید؟ خب کسی درخواستی میده بهتون تایید نکنید تا تاییدم نکنید کسی مزاحم نمیتونه بشه 

دیگه چرا سر ی درخواست دادن تاپیک میزنید و بد بیراه ب مردا میگید؟ برای جلب توجهه؟ اگ برای اونه ک والا چیز خاصی نیس منم الان ی اکانت ب اسم دختر بزنم تا شب صدتا پسر بهم درخواست میدن این دیگه کلاس گذاشتن نداره

تایید نکن خواهر من خب چرا بی فرهنگی درمیاری دیگه وسط سایت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش گل جدی نگیر، اینجا همه جور کاربری هست درست مثل هر سایتی، خوب و بد همه جا هست جو مرد ستیزانه این سایت از قدیم بوده من از سال 96 97 بودم، هممونم میدونیم این سایت مرد و زن نداره و خودشم توی قانونش نوشته

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

اینجا همش مینالن از شوهر و مرد دوست پسرو...

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

کسی برا درخواستت تاپیک زده

نه والا ولی میبینم هر روز کسایی تاپیک های مختلفی درباره این مسئله میزنن و ب مردا بد بیراه میگن هر روووز ینی روزی نبوده این مسئله تکرار نشه

فکر کنم من بی ازار ترین پسر سایت باشم🖤

خیلی خودتو مظلوم نگیر تو واقعیت ک ارااااذلی ،🤣

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

تهش هم هول بازی و حرومزادگی مردا نوشته شد به پای جلب توجه و بی فرهنگی ما

محیط این جا آروم بود،بی حاشیه بود،یه جای امن خانومانه بود

تا وقتی یه عده چندش سلب آسایش کردن

چقد بعضی از شما بیشعور و بی جنبه اید ک چون یه سایت گزینه مذکر هم گذاشته پس ب خودتون اجازه میدید بیاد گند بزنید بهش

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

برادر عزیز اینجا محیط زنونه است و خانما طبیعتا ترجیح میدیم تو این شبکه برای راحتی خودمون مردی نباشه 

حالا مردا هستن اوکی ولی دیگه هول بازی و درخواست دوستی و مزاحمت اونم واس اکثر خانما ک متاهلن بیفرهنگی تامه و این ادم باید رسوا بشه تازه بیشتر وقتا با اکانت دختر جلو میان 

چرا باید به یه خانوم متاهل درخواست دوستی بدن؟

یا توی تاپیک هایی ک کاملا مشخصه بحث زنونه هست اظهار نظر کنن؟ کسی که فاقد شعوره باید اتفاقا باهاش برخورد بشه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

داداش گل جدی نگیر، اینجا همه جور کاربری هست درست مثل هر سایتی، خوب و بد همه جا هست جو مرد ستیزانه ای ...

اخه خیلی خنده داره طرف سر درخواست دادن بهش تاپیک میزنه 😂