2777
2789
عنوان

مرد ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 86 پست

دقیقا همه جوره هست کاربر محترم آقا زیاد هست 

اما بوده طرف سنش کم بوده هر چی فحش و ناسزا بود بارم کرد فقط یه شوخی باهاش کردم خیلی بی جنبه بازی دراورد 

دیدم سنش کمه بیخیال شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون همون درخواست دادن مزاحمته

طرف اومده از مشکل با شوهرش بگه درد و دل کنه یه عالمه مرد درخواست میدن. چرا فکر میکنن همه اهل خیانت و لاشی بازی هستن؟

دوم بعضیاشون با اسم دختر درخواست میدن تو چت مشخص میشه مردن. سوم تو تاپیکا آقایون نظرات نامناسب زیاد میذارن

محترم باشن و سرشون به کار خودشون باشه کسی مشکلی نداره

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
🥲نهمن همش تو خودمم :)💔 به کسیم درخواست ندادم

ن درخواست ک میدونم نمیدی ..... 

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اخه خیلی خنده داره طرف سر درخواست دادن بهش تاپیک میزنه 😂

خب طرف هم عاشق جو دادن هست وگرنه میدونه با تائید نکردن میشه کاری نکرد، سعی کن اینارو بولد نکنی اگه ده سال دیگه نی نی سایت وجود داشته باشه من تضمین میکنم همچنان همینه، پس شل کن داداش 😁❤️

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

شما درست میگین و لی داخل تاپیک ها میان یه حرفایی میزنن لو که میرن فحاشی های عجیب میکنن اینو چی میگین ...

درباره این قضیه اطلاعی ندارم والا من فقط منظورم ب کسایی بود سر دیدن درخواست ی مرد داد هوا راه میندازن خب تایید نکنن

خنده‌دار نیست شما هوش هیجانیت پایینه مثل بیشتر همجنسات حالیت نمیشه

اصلاً شما چرا ناراحتی که تاپیک می‌زنن یا فحاشی می‌کنن یا هر چی؟ طبق نسخه خودت عمل کن اعتنا نکن والا

مردها هولن، زن‌‌ها هم مردستیز، با هم برابر میشن 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خنده‌دار نیست شما هوش هیجانیت پایینه مثل بیشتر همجنسات حالیت نمیشهاصلاً شما چرا ناراحتی که تاپیک می‌ ...

خداروشکر ادمای باهوش و فهیمی مث شما تو این مملکت داریم حداقل :/

تهش هم هول بازی و حرومزادگی مردا نوشته شد به پای جلب توجه و بی فرهنگی مامحیط این جا آروم بود،بی حاشی ...

درخواست بدید ب ادمین ک مردارو بیرون کنه و عضویت با احراز هویت برا خانم ها براره اونوقته ک میتونید بگید اینجا زنونه اس و مردا حق ورود ندارن

چون همون درخواست دادن مزاحمتهطرف اومده از مشکل با شوهرش بگه درد و دل کنه یه عالمه مرد درخواست میدن. ...

به هر حال تو هر مرحله ای میشه جلوی این اتفاقات گرفت تو هر حالا فیکی طرف بیاد جاو هرجا لو رفت میشه تمومش کرد