2777
2789
عنوان

به این فامیل شما بودین چی میگفتین

314 بازدید | 26 پست

خودشون بی خبر برنامه میکنن و سال هاست میان تهران و هر چند روز بخوان میمونن 

اوضاع کشور که بهم ریخت هر روز زنگ زد التماس که نزدیک اصفهان یه باغه برات شستم تمیز کردم آیه و قسم به مادرم حتی زنگ زد که به زور بیارش و اینا 

چند روز پیش که بد زدن تهران رو دوست من داشت سکته میکردم  برادرش هم تازه فوت کرده بچه های برادرش رو نگه می‌دارد ، بهش گفتم ما فامیلامون یه جا داره نزدیک اصفهان فردا جمع کن می‌فرستم اونجا 

بعد صبحش به فامیلمون زنگ زدم تا بهش گفتم فقط خندید گفت از دست تو بعدشم گفت خوب برای چی دور خودش رو شلوغ کرده بچه های برادرش رو نگه میداره بزارم بهزیستی 

شما باشید چی بهش میگید که تا ته بسوزه دیگه تعارف الکی نکنه؟ اونم آنقدر قاطع که هر وقت بستی چمدونت رو فقط زنگ بزن من آدرس بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آی بدم میاد از ابن مدل آدمها که فقط برای منافع خودشون زرنگ هستن و مواقع اضطرار خود واقعیشون رو نشون ...

بخدا هر بار از شهرستان اومدن بی خبر کم کم یک هفته موندن

حالاکه خداروشکراتش بس شد  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چون خودش گفت نذر کرده برا جنگ هر کی ناامنه بره اونجا

خوب بگو من دیدم گفتی نذر کردم خواستم کمکت کنم نذرت ادا بشه نگو نذر نکردی تعارف کردی فلانی جان بعدم بخند 

مثل خودش با شوخی حرفتو بزن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟