2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم با سرکه ی سیب دوقاشق بریز تو نصف لیوان آب ولرم قرقره کن چند بار، هم دندونت خوب میشه هم عف ...

الان سرکه سیب ندارم پس برم بخرم ببینم انشالله جواب بده مرسی ازت 

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
❤️🌹شیر داغ میکنم میخورم یکم بهتر میشم ولی کامل خوب نمیشم باز برمیگرده😢

شیر میگن بر ای عفونت اصلا  خوب نیست.

اگه با آب نمک و آبلیمو عسل آکی نشدی حتما برو دکتر

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شیر میگن بر ای عفونت اصلا خوب نیست.اگه با آب نمک و آبلیمو عسل آکی نشدی حتما برو دکتر

عه 

باردارم اخه دکتر دارو میده مگه؟

الان میرم اب نمکم امتحان میکنم 

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖

برو دکتر عزیزم 

منم تو بارداریم دوبار گلو درد شدید گرفتم رفتم دکتر سرم و انتی بیوتیک زدم و خوب شدم هیچ مشکلی هم پیش نیومد، 

در مورد دندون دردت هم برو دندونپزشک ببین چی میگه من دندون دذد شدیییید گرفتم رفتم دکتر گفت‌به عصب رسیده یه دکتر میخواست با بی حسی برام درست کنه که تحقیق کردم و دیدم بی حسی ضرر داره برای بچه که رفتم یه دکتر دیگه و ناچارا بدون بی حسی برام عصب کشی کرد گفت بعد به دنیا اومدن بچه بیا برات پر و ترمیم کنم، 

اون عفونت گلوت برای بچه خطرناک تره ، برو دکتر حتما انتی بیوتیک تو سرم بده 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

خیلی تجربه شدهکلا اکسیره برای خیلی چیزا اثردارههمیشه درمان رو از خدا بخواه که حتما اثر کنه

انشالله حتما امتحان میکنم ممنون از راهنماییت هزیزم 

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
برو دکتر عزیزم منم تو بارداریم دوبار گلو درد شدید گرفتم رفتم دکتر سرم و انتی بیوتیک زدم و خوب شدم هی ...

اهاکمنون اگه دیدم امروزم خوب نشدم میرم حتما 

دندونمم دندون عقلمه 😢

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖