2777
2789

من بچه سوم ناخواسته شد...تو این مدت خودم بسختی باهاش کنار اومدم.. واقعا نمی‌کشم شوهرم بی حوصله و عصبیه.همش میگه میخواستی جلوگیری قوی داشته باشی.من بچهام هفت و چهارساله هستن واقعا از دستشون کم اوردم خیلی ذیوونم کردن عصبیم کردن از نظر روحی و تنش های ک بهم وارد میشه خیلی خودم قوی نشون دادم ک سقط نکنن ولی واقعا داره تنش ها بین بچه ها و شوهرم بیشتر میشه.احساس ضعف میکنم انگار همه بار مسولیتشون با منه.فقط مالی شوهرم ساپورت می کنه ن عاطفی نه روحی روانی منو تو تنگنا گذاشته ...دلم مبخاد ذیکه سقط کنم تو یازده هفتم خستم انگار داره فشار روحی روم بیشتر میشه.میترسم اللن با قرص سقط کنم.نمیپدونم چیکار کنم😭

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

استغفرالله  قاتلی مگ

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه الان روح داره وقتی قلبش میزنه یعنی روح وارو بدنش شده

قاتل بچه خودت میخای باشی

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
استغفرالله قاتلی مگ

اره..خیلی قوی بودم تاحالا ذیگه تنهایی از پسس برنمیام.همش دارع شرایطم سخت‌تر میشه محدودیت بیشتر میشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

۱۱هفته ک دیگه قلبش تشکیل شده...!!!

میدونم ولی کو تا شش ماه ذیگه.با وجود این دوتا بچه شیطون ک همش یا خودشون باهم درگیرن یا پدرشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دلت میاد اون بچه زندس،تنهاامیدش،تویی

کسی شزلیطم درک نمیکنه این شوهر ارزش بچه نداره.حس دلگرمی یا امید نمیده.دوتا بچها دمار از روزگار دراوردن شوهرم هیچ جا ما رو نمیبره دیروز ی خرید رفتیم کلی ابروریزی کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وا شوهرت میگه میخواستی سفت و سخت جلوگیری کنی😐عجبا

گلم هفتت زیاده گناه داره اون طفل معصوم 

متاسفانه مجبورم بهت بگم آهش دامن زندگیتو میگیره 

دیگه کاریه که شده ان شالله پاقدمش خوبه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

میدونم ولی کو تا شش ماه ذیگه.با وجود این دوتا بچه شیطون ک همش یا خودشون باهم درگیرن یا پدرشون

پسر من ماه دیگ میشه دوساله  من چی بگم ک ماه دیگه زایمانمه ولی سپردم ب خدا شرایط برام اسون تر شد چون بچه دومم ناخواسته بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون بچه الان روح داره وقتی قلبش میزنه یعنی روح وارو بدنش شدهقاتل بچه خودت میخای باشی

چرا خدا ب دل من نگاه نمیکنه.چرا کمی انید تو دلم نمیکاره چزا این مرد ادم نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شیطان که داره ناامیدت میکنه رو لعن کن 

باور کن پشیمون میشی 

یه روز اون دنیا نشونت میدن که همین بچه اضافه (از نظر خودت) چقد میتونسته عصای دستت باشه و تو پسش زدی حسرتش برات میمونه 

بهاش سخته ولی لذتش شیرینه 

دستای کوچولوش رو چند ماه دیگه که نگاه کنی میگی خوب کردم نگهش داشتم 

کسی شزلیطم درک نمیکنه این شوهر ارزش بچه نداره.حس دلگرمی یا امید نمیده.دوتا بچها دمار از روزگار دراور ...

بگو چهارتا بزرگتر باهاش حرف بزنن 

اون ک اعصاب نداره جلو کمرشو بگیره بچه درست نکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40