2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

2860 بازدید | 5 پست

سلام ما دیشب خونه مادر شوهرم بودیم و خواهر شوهرم گفت یه مانتو خوشگل آورده فلان مغازه میخوام برم بخرم.اقا ما امشب مهمونی دعوت بودیم خونه مادر شوهرم و همه عمه های شوهرم بودن من رفتم مغاذه و امروز به مانتو بلند خریدم (نگو که همون مانتویی بوده که خواهر شوهرم خوشش اومده بوده و می‌خواسته بخره درحالی که اصلا شب قبل عکس مانتو بهم نشون نداده بود که چیه)

ما رفتیم خونه مادر شوهرم و پوشیدیم دیدم خواهر شوهرم رفته تو قیافه سگ محلی و با اون یکی خواهر شوهرم دو دو می‌کنه (خواهر شوهر بزرگم به شدت سیاست داره و همرو اون یاد می‌دهد به شدت دو رو هستش به شدت) دیدم داره تو گوش خواهر شوهر کوچیکم میخونع.خواهر شوهر کوچیکم اومد گفت تا فهمیدی من میخوام مانتو بخرم رفتی همونی که چشم دنبالش بودو خریدی که حرص منو در بیاری.من همینطوری موندم چی بهش بگم اها و بعد گفت والا مینالید میگید چک دارم پول ندارم اونوقت میری مانتو می‌خری ؟,(من بهش گفتم مگه تو نشون داده بودی کدوم مانتو میخوای که برم من از روش بخرم اصلا اگر می‌دونستم تو خوشت اومده صد سال سیاه نمی‌پوشیدمش). مادرشوهرم اومد گفت این چیه خریدی به تن تو نمیاد به تن دختر من میاد اقا من موندم چی بگم 

و همش از شب تاحالا باخودم کلنجار میرم چرا اینطور شد کاشکی نمیخریدم.

و هروقت که من بخوام لباس بخرم ترس اینو دارم عنتر خانوم به چیش بر نخورده.

توروخدا بگید چه کار کنم رفتارشون برام مهم نباشه واقعا دارم دیونه میشم خدا لعنت کنه جفتشونو واقعا جلب پدرسوختن.

شوهرمم میگه برن گمشن ولی من همش دارم کلنجار میرم با خودم نمیدونم واقعا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خداروشکر شوهرت پشتت هست همون حرفش یه دنیا ارزش داره توام از لجشون برو دقیقا مث خودشون لباس بپوش که حرفشون بگیره بشین بخند بهشون😂😂😂

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد....🥀♥

انقدر بدم میاد از این رفتار

مگه از اون مانتو فقط یکی هست؟ 

مگه اون مغازه فقط یه دونه اورده؟

مگه تولیدی فقط همین یه دونه رو دوخته؟ 

به حق چیزای نشنیده خب خواهرشوهرتم بخره یه رنگ دیگشو... 

مگه قحطی اومده؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊