2777
2789

تا الان که زنش ام حتی یکروز وسط هفته برام حتی اگه واحب باشه وقت نذاشته گفته کار ام رو نمیتونم ول کنم

ولی دیروز تولد خواهرش بود بردش قشنگ بیرون 

بهش امشب گفتم چیشد وقت پیدا کردی وسط هفته

بهم گفت یه تار موی خانواده‌م رو به تو نمیدم

حالا ریش و قیچی دست منه

می‌تونم بهانه طلاق کنم بهانه قهر یا عوض بدی ازش در بیارم

کمک ام کنید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینظور که متوجه شدم شما خیلی وقت هست دلت میخواد جدا شی ولی به خاطر سلامتی پدرت و بیماری که داره جدا نمیشی 

و ابنکه چون آدم نرمالی نیست میترسی بعد طلاق بلایی سر خودت و خانوادت بیاره 

آیا همینطور که پیش شما عصبی میشه پیش بقیه هم کنترل خشمش پایینه؟

اگر جواب منفیه باید بگم این آدم از همین روش برای باج گرفتن از شما داره استفاده میکنه وگرنه کاملا متوجه آسیبی که به شما میزنه حتی تنفر قلبی شما به خودش هست منتها افراد خودشبفته خودشون و خانوادشون فقط تو اولویتن و آسیب دیدن دیگران ذره ای براشون مهم نیست 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

اینظور که متوجه شدم شما خیلی وقت هست دلت میخواد جدا شی ولی به خاطر سلامتی پدرت و بیماری که داره جدا ...

درست درست حدس زدی

خشم داره با خانوادش اما یک دهم خشمی که پیش من داره نیست

راستش اره دوس دارم جدا بشم

همیشه میفته به پام توبه و فلان 

بعد چند ماه دوباره تکرار میکنه 

این حرفش برام گرون تموم میشه اگه بی جواب بزارم

درست درست حدس زدیخشم داره با خانوادش اما یک دهم خشمی که پیش من داره نیستراستش اره دوس دارم جدا بشمهم ...

اگر شما میتونستی و شرایطشو داشتی که رفتار مقتدرانه ای نشون بدی نمیتونست اینجوری برخورد کنه با شما  این جور آدما فقط برای ضعیف تر از خودشون شاخ و شونه میکشن ولی متاسفانه گاهی مصلحت اینه آدم سکوت کنه ...

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

چقدر خوب جواب میدینروانشناسی؟

نه رشتم حقوقه 

ولی آخر شبا مطالب روان شناسی و فلسفه  میخونم خیلی مقاله راجع به تیپ های شخصیتی و اختلالات شخصیتی میخونم 

این کاربر افغانیه 

میتونید ۱۷ میلیون افغانی سر بزنید مطمعن شید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

این کاربر افغانیه 

میتونید ۱۷ میلیون افغانی سر بزنید مطمعن شید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اون شعور نداشت تو که داری این بدون این جور مرده یه مدتی طبل خواهر مادر و...خودشون میزنن اما روزی میشه ورق بر میگرده شرط اصلی اینه از مسیر راه خودت منحرف نشی حرف برات بزاری اون روز تو سواره اون پیاده بقول یک مثال قدیمی میگن شب نشاشیده وقلندر بیدار اینجور مردها از احمق بودنشان نه از از اصالت شون

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)