2777
2789
عنوان

سحر قریشی

2055 بازدید | 9 پست

احتمالا تو این تاپیک یک نفرم هم نظرم نباشه و قراره خیلی هیت بدین اما دلم میخواد حرفمو بگم. 

اولا کسایی ک میگن اهمیت داره مگه و فلان و اینا عزیزان اگه انقد سرتون شلوغه و بیکار نیستین پس تو نی نی سایت چیکار میکنید تشریف ببرید آپولو هاتون رو هوا کنید. 

روی صحبتم با عزیزان بیکار و تحلیل گر و عشق سلبریتی مثل خودمه. 

خب برم سراغ بحث اصلی. 

حس میکنم سحر قریشی چون شد کیسه بوکس سینمای ایران و حتی شد کیسه بوکس کل مردم ایران انقدر از لحاظ روانی آزرده شد که به اعتیاد کشیده شد. همه بازیگرا تا حاشیه کم میوردن میگرفتن روی سحر. ولی واقعا سحر به دور از قضاوت و داوری واقعا خوشگل و جذاب بود من حتی فیلم هاشم دوست داشتم هرچند آب گوشتی بودن. 

بعدش اعتیاد و بعد تتلو کلا از اون اوج کشیدش به قعر وگرنه چقد اینجا که بود برا خودش ثروت و دارایی و زیبایی دا‌شت. 

سحر خیلییی ساده و بدون سیاست بود همیشه رو بازی میکرد و من دوسش داشتم. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وتنوع طلب

منم قبلا همین فکرو میکردم 

ولی بعدا دیدم سحر چقدر شبیه دختراییه که از درون به شدت شکننده و ساده اس ولی از بیرون فکر میکنی چقد منفور و هوله.ولی واقعیت اینه به شدت ساده و بی سیاست بود. حتی تو جریان طارمی در نهایت طارمی خیلی با احساساتش بازی کرد بعدم ولش کرد اونم بعد از یک سال و نیم رابطه. 

همه هم فک میکردن سحر تیغش زده در صورتیکه فقط یه کیف پول مارک تو کل دوران دوستی ازش کادو گرفته بود

تو دلنوازان وااااقعا خوشگل بود ؛الان دچار اعتیاد شده؟

واقعا ناز بود.... 

متاسفانه دو سال درگیر شده بود 8 ماه ترک کرد بعد تو نیسان آبی بازی کرد و رفتن ترکیه به خاطر سریال بعد دیگه اونجا با تتلو آشنا شد و باز درگیر اعتیاد شد و الان که اماراته فکر میکنم دقیق مطمئن نیستم میدونم ی کشور عربیه. اما نمیدونم دیگه ترک کرده یا نه. 

اره واقعا خودش از عرش ب قعر رسوند.کسی ک یکی از فعال ترین و اکتیو ترین بازیگر ایران بود...نمیدونم تتلو چ ارزش و محبوبینی داشت با ابنکه سنش هم کم نبود سحز ولی ب سمت اون کشبده شد و زندگیش تباه شد

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره واقعا خودش از عرش ب قعر رسوند.کسی ک یکی از فعال ترین و اکتیو ترین بازیگر ایران بود...نمیدونم تتل ...

میدونی سحر خودشم زمینه شو داشت که سمتش کشیده شد منتها تو ایران که بود صدا اعتیادش در نیومد ولی رفت با تتلو دیگه خیلی صداش در اومد و بعدم کنترل همه چیز از دستش در رفت. وگرنه ایران بود واقعا بهترین هارو داشت.