وای وازلین که از نفت درست میشه میگن بدتر موخوره و خشکی میاره
منم شنیدم تعجب کردم ولی فکر کنم اینجا خوندم که جواب گرفتن
بعد حمام یکم نوکموهارو چرب میکنن
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
منم شنیدم تعجب کردم ولی فکر کنم اینجا خوندم که جواب گرفتن بعد حمام یکم نوکموهارو چرب میکنن
جدی تاثیر داره؟ برای درمان موخوره؟
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره کم خونی شدید هم دارم ناخنامم لکه سفید دارهولی خیلی ساله اینجوریم
لک سفید بخاطر کمبود کلسیومه فکر کنم
آزمایش بده اگه کم داشتی قرص مصرف کن
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
روغن نارگیل بزن شب به موهات فردا بشور به ساقه بزن نه ریشه
مرسی عزیزم
یعنی روغن بزنم به موهام همینطور خشک؟
بعد کلاه سر کنم تا صبح؟
اینو چنبار شنیدم ولی فکر کنم روغن بزنی به موی خشک بدون نم بدتر بشه حالا دقیق نمیدونم میشه بیشتر راهنمایی کنی🥲
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
با سشوار فقط کف سرتو خشک کن و ساقه ها رو از دور خشک کن در حدی که ابشون گرفته بشه و نمدار باشه
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
مرسی عزیزمیعنی روغن بزنم به موهام همینطور خشک؟بعد کلاه سر کنم تا صبح؟اینو چنبار شنیدم ولی فکر کنم رو ...
برای روغن تراپی یکی دو ساعت قبل حمام موهارو با اب پاش نمدار کن بعد موهاتو دسته دسته کن روغن بریز کف دستت یکم بمال بهم تا گرم بشه بعد موها رو بذار لای دست اروم اروم بکش پایین
اخرشم کلاه بذار
اخه قبلا اینو گفتم انقدر بهم توهین کردن که خرافاتی هستی و فلان پشیمون شدم الانم بخاطر راهنمایی به اس ...
اشکالی نداره عزیز اتفاقا پیش اومده برام یه ارایشگر میشناختم و کارش هم عالی بود و ۱۸ سال سابقه داشت، ولی هیچ وقت مو های من رو اونطور که میخواستم کوتاه نمیکرد 😂😂 یه بارم چتری زد برام شبیه قارچ شدم هر کی میدید میخندید بهم 🤣