2777
2789

پسر داییم ۱۰ سالشه بنا ب دلایلی اومده خونه پدربزرگم ک جفت خونه ماست بمونه ی مدت مامان باباشم پیشش نیستن

منم ی داداش ده ساله دارم خیلی باهم خوبن

ولی داییم اصلا نمیزاره پسرش شب اینجا بخوابه

الان زنگ زد بچه ۱۰ ساله رو ساعت ۱۱ تنهایی کشید تو خیابون و کلی داد و بیداد کرد ک حق نداری بمونی و اگ موندی خونشون فلان میکنم و بهمان میکنم درصورتی ک خونه خالم بمونه کارش ندارن

من و مامانم آنقدر ناراحت شدیم ک خون آزمون در نمیاد مگه می‌خواستیم بخوریمش یا چیزی ازش بهمون می‌رسید 

شما باشین ناراحت نمیشین؟ 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه خاله تون بچه هاشون چند سالشونه؟

ی پسر ده ساله داره همسن داداشم و پسر داییم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

نه سری ک درد نکنه رو دستمال نمیبندن خدایی نکرده چیزیش بشه صدتا صاحب پیدا میکنه

خب مسئله همینه از ساعت ۱۰ شب امروز تا ۱۰ صب فردا می‌خواستیم بخوریمش؟ یا سود بانکی ازش میگرفتیم؟

راستش من بودم ناراحت میشدم ولی شاید زن داییت راضی نبوده یا شاید اون روزداییت ناراحت بوده مشکلی داشته عصبی بوده مثلا

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

نه سری ک درد نکنه رو دستمال نمیبندن خدایی نکرده چیزیش بشه صدتا صاحب پیدا میکنه

خب مسئله همینه از ساعت ۱۰ شب امروز تا ۱۰ صب فردا می‌خواستیم بخوریمش؟ یا سود بانکی ازش میگرفتیم؟

راستش من بودم ناراحت میشدم ولی شاید زن داییت راضی نبوده یا شاید اون روزداییت ناراحت بوده مشکلی داشته ...

احتمالا زن داییم دوست نداشته بمونه...

هر شب زن داییم زنگ میزنه داداشم رو میکشونه خونه بابابزرگم ک پسرش تنها نباشه ولی پسر خودش نباید بیاد خونه ما

انگار داداش من بی ارزشه یا عروسک خیمه شب بازی اونو پسرشه

شاید چیزی از داداشت دیده که نمیذاره

نه بابا

پسر داییم ب شدت بی تربیته داداشم حتی بلد نیست توهم بگه

چی میشه گفت اختیار بچه شو دارهبعدم وقتی اینجوریه شما هم اصلا اصرار نکنید بمونه، خدای نکرده چیزی بشه ...

نه ماهم اصرار نکردیم

احتمالا زن داییم دوست نداشته بمونه...هر شب زن داییم زنگ میزنه داداشم رو میکشونه خونه بابابزرگم ک پسر ...

دلخوری نداره ازتون؟؟

حساس نباش عزیزم اگر هم رفتارشون ناراحتتون میکنه غیر مستقیم بگو

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

شاید منظورش اینه به شما نامحرمه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید