2777
2789
عنوان

زندگی در یک ساختمان با خانواده شوهر

1611 بازدید | 81 پست

شوهرم با خانواده اش یک آپارتمان ساختن بدون در نظر گرفتن نظر من! البته من از اول گفتم تو اون ساختمان نمیرم حالا شوهرم با صاحبخونه خودمون لج کرده و میگه من میخوام برم خونه خودم! من به هیچ وجه نمیخوام برم به نظرتون چکار کنم که درگیری هم نشه! با خانواده شوهر مخصوصا اوایل خیلی اختلاف داشتم الانم تو یک محله هستیم که من به ناچار قبول کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلاااا نرو یک روز هم بری تا ابد ماندگاری

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

مخالفت ۰دی عیچ جوره قانع نشو نمی تونه زورت کنه که

ولی میتونه اذیتم کنه مثلا متاسفانه باهاش کار میکنم تا دعوا میشه میگه دیگه نمیخوای بیای سر کار کلا جنگ اعصاب راه میندازه ممکنه خونه بدرد نخور اجاره کنه و کلی کار دیگه که اذیت بشم

رافکار بده که جنگ نشه شوهرم منو تحت فشار گذاشته

این پیام منو به شوهرت نشون بده

بگو اصلا منِ عروس هیچی به کنار

اگه می خوای بین پسر و مادر حرمت و احترام بمونه ، از هم دور باشین

وقتی عروس یا مادرشوهرش بین شون کدورت پیش بیاد ، صد در صد این وسط پسر هم قربانی شرایط میشه که یا باید مادر رو انتخاب کنه یا زن رو

که در هر دو صورت اتفاق خوبی رخ نمیده

من خودم به عنوان خواهرشوهر میگم چند سال زنداداشم با مادرم تو یه ساختمون بودن ، با این که خدا شاهده مادرم اصلا کاری به کارش نداشت ، بازم یه ناراحتی های بود

زنداداشم دست داداشم رو گرفت برد یه شهر دورِ دورِ دور

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁