2777
2789

ده ساله عروسشونم مادرشوهرم وپسرای مجردش باهم تویه خونه بودن منو جاریمم هر کدام جدا حرمت جاریمو میگرفتن اما منو نه هرچی تحقیر و توهین و بی حرمتی بهم کردن پسراش مادرشوهرمم میدونست بی گناهم اماهیچ نگفت طرفداری نکرد که حداقل منو پیش پسراش شیرین کنه که ازم بدشون نیاد اما حتا خوبیامم نگفت و بدمم میگفت الان یساله مادرشوهرم زمینگیره میشورمش پوشک سوند رسیرگی البته جاریمم هست ولی بازم اونجوریه اما نامحسوس البته خیلی بهتر شده اما بازم بحثی پیش بیاد اصلا طرفداریمو نمیکنه بدختیم اینه این همه بدی کرده ومیکنه بازم میبینمشش دلم براش میسوزه ازاین حس متنفرم

ببین تو وظیفه ای تو نگهداریش نداری 

اما بیا بهت یه چیزیو بگم از سر تجربه اگر کاری کردی براش برای رضای خدا انجام بده و منتظر و متوقع خوبی اونا نباش اما اگر کاری می کنی که احترامت نگه داره یا به چشمشون بیاد اینکار اصلا نکن به خودت احترام بذار و حرمت شخصیت خودت رو نگه دار اما همیشه مهربون اثباش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا خدا برات جبران خواهد کرد

اصلا نمیخوام دلم براش بسوزه چون عداب میکشم هم باخودم درگیرم که چرا با وچود این همه بدیاش باید دلم براش بسوزه و عداب بکشم،اینو شوهرمم میدونه که چقدر بهم بدی کردن

ببین تو وظیفه ای تو نگهداریش نداری اما بیا بهت یه چیزیو بگم از سر تجربه اگر کاری کردی براش برای رضای ...

بخدا تو تین همه سال همه جور بی حرمتیشونو جواب ندادم شوهرمم میدونه گفتم که زشته اسمم سر زبونا بیفنه کلا ادم پرووی نیستم و همیشه روم نمیشه اما الان واقعا برای رضای خدا میکنم دیگه احترامم بگیرن برام ارزش نداره الان گاهی مادرشوخرم خیلی تشکر میکنه برام مهم نیست،و بارها اینو شوهرم گفته بهش ،اما با وجود بد بودنش دلم براش میسوزه بدم میاد

چی بگم دختر نداره

نه نداره جالب اینجاس میگه خدارو شکر دختر ندارم خدارو شکر دخترم دوسالش بوده مرده وگرنه باید الان داماد میداشتم و دخترمو میبرد گاهی میگه فلانی دختر داره یجوری میگه انگار انگل داره