2821
2789
عنوان

یبار یه پسره میگفت

390 بازدید | 27 پست

فلاننننی بخاطر من خودکشییی کرد

تو دانشگاه دخترا برام صففف بستن

بعد میگم از کجا میدونی خودکشی کرد 

میگه سر قبرش رفتم😂😂 

حالا همین پسره گفته بود خونه ش کجاس؟ تهران! 

بعد قبلا گفته بود دختره کجاست؟ اهواز! 🤣

قیافه پسره شبیه چیه؟ قاشق

واقعا از خالی بندی چی بهشون میرسه درک نمیکنم

این جور آدما لعنت خدان

سره شمر نیاره این طور کفتار های اعتماد به نفس رو 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا مثلا میگن بیین دختره اومد لخت بغلم خوابید اما من دست بهش نزدم اینم یکی از دروغ هاشون هست در صورتی ک ب پشه ماده رحم نمیکنن

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 😒🎀

اکس من 

تعریف می‌کرد فلان همکلاسیم تو دوران دانشگاه ب من گفت بیا  فلان درس یادم بده امتحانم نیوفته من رفتم کم کم دیدم  تاپشو درآورد و شلوارک  پاش بود  کلا توهمات ذهن مریض خودش 

یکم گذست دبدم عقده ای بود. دلش میخواسته با ی اکیپ بچه پولدار کلاسشون دوست باسه اما اونا فقط برا تمرین ها و امتحانا تحویلش میگرفتن😐😂

اصلا فکر میکنم چجوری دو ماه با این آدم چندش بودم. مو ب تنم سیخ میشه

ما هم از دخترا زیاد دیدیم حالا چون شما دخترا زیادین من هرچی بگم میریزین سرم ولی این جور خالی بندی ها ...

شما ی دخترو دیدی بیاد بگه ی پسر لخت شو جلو ولی

دستش نزدم

نه دیگه نشنیدی پس با ی خدافظی خوشحالمون کن

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

شما ی دخترو دیدی بیاد بگه ی پسر لخت شو جلو ولیدستش نزدمنه دیگه نشنیدی پس با ی خدافظی خوشحالمون کن

سبک خالی بندی ها فرق داره نه خود خالی بندی تا حالا یه پسر و دیدی بگه بابام ۱۰ تا خونه و ماشین داره ولی طرف مستاجر بوده باشه؟

خب یعنی نمیدونی تو دانشگاه از تمام شهرها دانشجو داره من کاری ندارم به اون آقا ولی اینکه میگی این تهران اون اهوازه غیر منطقی نیست 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

خب یعنی نمیدونی تو دانشگاه از تمام شهرها دانشجو داره من کاری ندارم به اون آقا ولی اینکه میگی این تهر ...

مجازی بودن

ولی اینکه میگه تا اهواز رفتم سرقبرش اونم در حالی که میگفت حسی به طرف نداشت کاملا دروغشو لو میده

مطمئنم تو دانشگاهم نگاهش نمیکنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز