2777
2789

حالم خیلی بده بیکاری و تو خونه موندن هم صد برابرش میکنه

اگه تجربه ای دارین خواهری کنین و بگین چیکار کنم زودتر کار پیدا کنم و اینکه الان دارم با چشم گریون می‌نویسم لطفا تو نمازتون دعا کنید هر چه سریعتر برم سر کار و از این حال دربیام

همون نگینیم که بی گناه تعلیق شد 😂🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یه سوره ای نوشتم یادم نیس چه سوره ای بود.بعد داخل یه حفره دیوار گذاشتم (دیوار نباید غصبی باشد )دیگه پشت سرم را نگاه نکردم.و اومدم خونه.

تو گوگل سرچ کن ببین چه سوره ایه

الان یه کار پیدا شده برام اما صد در صد نیست.باید تا هفته اینده صبر کنم

من چند سال پیش بیکار بودم با نماز اول وقت و بعدش پونصد صلوات کار برام پیدا شد نماز اول وقت سخته همت ...

نماز میخونم ولی یه ماه اخیر افسردگیم شدت گرفته حتی نمیتونم سرپا وایستم

چقد طول کشید پیدا کنی

عزیزم من یه سوره ای نوشتم یادم نیس چه سوره ای بود.بعد داخل یه حفره دیوار گذاشتم (دیوار نباید غصبی با ...

عزیزم چقد بعد نوشتنت پیدا شد؟سوره یوسف نبود؟

برای هر حاجتی نذر کن ۱۰ شب زیارت عاشورا رو بخونی سر یه تایم مثلا بین نماز مغرب و عشا هدیه به خانم نرجس خاتون بعد از زیارت عاشورا با زبون خودت از خانم بخواه شفاعت کنن تا امام زمان کمکت کنه گره مشکلت باز بشه و در نهایت آقا رو به مادرش قسم بده تا حاجتت رو بده عزیزم با یقین انجام بده 

امیدوارم بزودی زود شغل خوب با درآمد مناسب روزیت بشه 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
منم تو وضعیت مشابه شما هستموقتم آزاد نیست ولی خیلی نیاز به پول دارمو همه اش دارم به در بسته میخورم

دقیقا گره های زیادی افتادن تو زندگیم

اگه کار پیدا کنم شاید فکرم یکم آزادتر شه

برای هر حاجتی نذر کن ۱۰ شب زیارت عاشورا رو بخونی سر یه تایم مثلا بین نماز مغرب و عشا هدیه به خانم نر ...

خیلی ممنونم

لطفا دعا کنید برام اسمم نگینه