2777
2789
عنوان

فقط متأهلای با تجربه بیان بگن

1993 بازدید | 138 پست

خاستگارم قدش کوتاهه  و چهره اش مردونه هست ولی تمام شرایط ایده آل منو داره،قدش با کفش اندازه خودمه،خیلی تلاش میکنه به چشم من بیاد و هرکاری از دستش بربیاد میکنه،حتی میگه حاضرم عمل افزایش قد انجام بدم،خواهرم خیلی مسخرش میکنه ولی معلومه خیلی وقتا حسادت میکنه به رابطمون،از طرفی میگه آبرومون میبری با این ازدواج کنی ولی مامانم عکسشو دید گفت چهرش خوبه

الان خودن بشدت دو دل هستم و با توجه با تفاهم ها ظاهرش به دلم نمیشینه

به نظر شما اینکه بقیه بعد بگن خیلی سر هستی از همسرت ممکنه باعث دلزدگی و سردی بشه؟

کسی تو شرایط من بوده که الان نظرش عوض شده باشه و عاشق همسرش باشه؟

اگه آدم خوبیه قبول کن وا قدم شد معیار اخه

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره که خودت سرتری عزیزم

اگه ادم خوبیه بنظرت و تفاهم لازم برای ازدواج رو دارین و قیافش و اندامش به دلت هست اما بخاطر حرفای دیگران دلسرد میشی، لطفا به حرف قلبت گوش بده و جلوی هرکس که مسخره کرد وایسا .

اگه چهره اش اصلا به دلت نمیشینه که به نظرم باید بیشتر روش فکر کنی ولی اگه اخلاقش خوبه و معیارای تو رو داره حتما قبول کن توی زندگی اینقدر مشکلات پیش میاد که قد اصلا دیگه به چشم نمیاد

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

اره ظاهر ملاکه ،نه اینکه بگم همه چی تموم باشه، اصلا ،ولی باید به دلت بشینه وگرنه اگه از ظاهرش خوشت نیاد هر حرفی و کاری انجام بده ده برابر بیشتر حساس میشی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

باید ببینی معیار قد جز معیارهای اصلیه زندگیت بوده یا نه، اگر جوابتون مثبته قطعا برات در اینده حسرت میشه، اگرم نه که اوکیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی