2777
2789
عنوان

فقط متأهلای با تجربه بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 138 پست
حرفای بقیه رو چکار کنیم

من یک چیزی بهت بگم؟

منم تقریباً توی شرایط تو بودم 

من که میگم کسی که به خاطرت میخواد عمل کنه رو ازدست نده 

پشیمون میشی 

شرایط منم مثل تو بود ولی مشکل یک چیز دیگه بود که تونستم باهاش کنار بیام 

هرکس یک سری نقص ها داره 

اصلا اصلا اصلا ولش نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی آبرو بره آخه. به شخصیتش نگاه کن و تصمیم بگیر. من خودم ۱۷۱ و همسرم ۱۶۴. اینقدر باشخصیت و مودب و مهربونه که هیچوقت کسی به خودش اجازه نداده بخواد حرفی در مورد اختلاف قدی ما بزنه. شخصیت خوب خیلی خیلی مهم‌تر از معیارهای ظاهریه که ممکنه به هر دلیل و تصادفی یک روز از بین برن

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

دیگه همه چیز رو با هم نمیشه داشت همیشه  یه چیزی نقصی هست مثل خودمون

از بلضی چیزا فاکتور بگیریم

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!
یکی برات بیاد قدش۱۶۰باشه میخای؟

شرایطش برام پیش نیومده الانم نامزد دارم ولی اگه موقعیتش خوب باشه اره.. شوهرخاله خودم قدش کوتاهه و خالم خیلی قد بلنده ۱۷۵ خالم ولی شوهرش ۱۶۰ ایناس بهترین زندگی رو دارن واقعا به قد نیست ب اخلاق طرفه..

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

برای من معیار مهمی بود

چون خودم ریزه ام

و مردی که هم قد و هیکل من باشه واقعا کوتاه میشد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین عزیزم قطعا شخصی که همه ایده آل هاتو داشته باشه کم پیدا میشه باید خودت ببینی کدوم مورد برات مهتره و کدوم کم اهمیت تره 

مثلا خودمو بخوام بهت بگم که تازه نامزد کردم 

نامزدم خودش کاملا با ایده آل های من جور بود فقط مثلاً موهاش یکم ریخته که مو میکاره ولی تو خانواده من هیچ مردی کچل نیست ،من میدونستم مامان بزرگم مسخرش می‌کنه و ...و یا اینکه از یک طایفه بودن که فامیل ما دختر نمی‌دن بهشون  ولی اهمیت ندادم چون بقیه شرایطش برا من خیلی ایده آل بود 

البته این به مثال سطحی بود فقط خواستم دیدگاهمو بهت بگم ♥️🤝🏻

خوبیهاشو بذار یه کفه ترازو

معایبشم یه کفه ترازو 

حالا ببین کدوم سنگین تره 

من با عقل الانم اگه قرار بود انتخاب کنم دو دستی به همچین موردی میچسبیدم (خودم خواستگارایی داشتم که شدیدا پیگیرم بودن پاشنه درو از جا کنده بودن و من متاسفانه مغرور بودم و بهترین موقعیتها رو بخاطر غرور و کم عقلی از دست دادم)

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱