2777
2789
عنوان

🔴 از پیشگویی ها و آگاهی های خودم خسته شدم🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3686 بازدید | 155 پست
ببین از من از شما هزاران هزار برابر بیشتره شرق و غرب دنیا رو میفهمم با علمای اهل سلوک چشم برزخی داشت ...

عزیزم میشه بگی پایان این جنگ ایران و اسراییل چی میشه اسراییل به آتش بس پایبند میمونه دوست دارم به ظهور برسیم 

برات صلوات فرستادم

درکت میکنم... و بدیش اینه که من مسائلی رو که قبل از بسته شدن نطفه ام هم اتفاق افتاده میدونم و از همو ...

کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتون رو بخون متوجه میشی چرا اینارو میدونی. تو حتی ممکنه در مورد زندگی های گذشتت از تناسخهای قبلیت هم چیزایی بدونی. چیز عجیبی نیست اتفاقا خیلی هم خوبه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه زمانی اینطوری شدم وای خدا دیوونه شدم حس میکردم طرف داره به چی فکر میکنه و خیلی چیزهایی دیگه ب ...

اره ته این مسیر جنونه متاسفانه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بنظرم اسی تا میتونی نماز بخونم و عبادت کن سوره یاسین و نماز شب رو بهت خیلی توصیه میکنم من اطرافم همچ ...

ممنونم از توجه و توصیه ی مفیدت🌷

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اره ته این مسیر جنونه متاسفانه

دقیقا یه دکتر طب اسلامی بود رفتم پیشش برای یکار دیگه 

گفت حس شما از حس ششم رد شده رفته به هشتم اینا در حالی که اصلا من بهش نگفتم همون راهکار شما رو داد قران بخون نماز دعا

می دونی چرا میگم به چشم یه موهبت بهش نگاه کن

تو این دنیا خیلی وقتا ممکنه دل یه آدم پر درد و رنج باشه ولی نتونه از درد و رنجش به کسی بگه حتی نزدیکترین افراد زندگیشم از حجم درد و رنجش بی خبر باشن

و فقط به ظاهر زندگی اون آدم نگاه بکنن

ولی شما خدا موهبتی بهت داده که شاید بتونی پشت پرده احوالات آدما رو ببینی

شاید بتونی مرهمی برای درد و رنج و تنهایی یکی بشی

حتی فقط با همدلی کردن با اون آدم و اینکه بهش بفهمونی عمق درد و رنجش رو می فهمی.

حالا اینوسط اگر بتونی بهش کمکی کنی که چکار کنه اوضاعش بهتر بشه که فبها المراد

اینجوری زندگی اون آدمو هم یه جورایی نجات میدی.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خداوند دعای خیر شما رو ان شاءالله در حق خودتون و عزیزانتون ، چندین برابر بهتر و بیشتر مستجاب کنه 🌷

ممنونم از محبتتون و دعای خیرتون الهی آمین ایشالله ظهور آقام امام زمان و ایشالله جزوی از یارانشون بشیم 

الهم عجل لولیک الفرج 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میتونید کمکم کنید توی دو راهی بزرگی گیر کردم؟

از بچگی اینجور بودی ان شا الله که در برابر فهمیدن خیلی مسائل از قبل قوی بشی و تو زندگیت خوش و خرم با ...

اولین بار دبیرستانی بودم که در مورد مسئله ای که قبل از تولد من وجود داشت صحبت کردم و بعد خانواده پرسیدن از کجا و چطور این مسئله رو میدونی؟ و تا الان ادامه داره

من هم برای شما بهترینها رو آرزو دارم و متشکرم🌷

اذیت نشدی تو پروسه یادگیری؟قبلش چجوری بودی حس ششم قوی داشتی که وارد این پروسه شدی؟

اوائل چن سال پیش کمی اذیت شدم ولی اساتیدم گفتن خواست خداست منم از خدا خواستم صبرو تحملم رو زیاد کنه بعد خودشون دستوراتی میدادن مثلا فلان ذکر رو چقدر بگو

اللهم عجل الولیک الفرج💚

شما نباید به چشم بد بهش نگاه کنید فکر کنید نعمت الهی هستش و شکر گزار باشید ودر راه درست ازش استفاده کنید خودتون رو به خداوند بزرگ نزدیک تر کنید قرآن بخونید نماز بخونید و از همه مهم تر شکر گزار باشید🥰🥰🌱🌱

می دونی چرا میگم به چشم یه موهبت بهش نگاه کنتو این دنیا خیلی وقتا ممکنه دل یه آدم پر درد و رنج باشه ...

کاملا فرمایشتون صحیحه

دیگران با من خیلی عمیق درد و دل میکنن چون حس میکنن بیش از حد عادی درکشون میکنم و راهنمایی هام مفیده . 

اگر چه اغلب بجای کاره درست، بر اساس احساس تصمیم نهایی رو میگیرن. ولی از حس اطمینانی که در کنارم دارن بهره میبرم تا در حده عقل و فهم خودم مفید باشم براشون ان شاءالله