2821
2789
عنوان

مجردای بالای بیست و پنج بیاید

392 بازدید | 15 پست

البته من جدا شدم و میخوام فک کنم ک همیشه مجرد بودم ، بیاید بگید چیوارا میکنید ب چی مشغولید چجوری خودتونو سرگرم میکنید و روزتون میگذرونید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم 

۲۸ سالمه و روزام به درس خوندن، ورزش تو خونه و کار تو خونه می‌گذشت 

الان که اینترنت قطع شده نمیتونم هیچ کاری کنم😔 فقط خونه داری میکنم

البته من کلا وارد هیچ رابطه ای نشدم و با والدینم دارم زندگی میکنم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

امسال میشم سی شاغلم همین

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

خیلی سخت میگذره متاسفانه 

ی نیمچه امید داشتم ک با جنگ ب فنا رفت منتظر تماس از طرف شرکت بودم ک شرکت رو تعطیل کردن و فقط حراست و آتش نشانی مونده تو شرکت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من 36 سالمه شاغلم و عصرا هم کارای خونه و خرید انجام میدم

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

منم همینم، سخته درس چی میخونی؟

هم زبان هم کنکور ارشد که ویزا نشدم برم کنکور بدم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792