2777
2789
عنوان

بنظرتون تنبلی تخمدان دارم

124 بازدید | 22 پست

۱۵ سالمه بعد من نمی‌دونم سه ساله پریود میشم اما هنوز نا منظمه  بعد مو روی سینه رو شکم کمر بازو پشت گردن روی باسن پر مو هستم بعد بنظرتون دارم؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره برو حتما دکتر زنان آزمایش هورمونی بده اگرم اضافه وزن دارید لاغر کن

نه برعکس ۱۶۵ هستم وزنم۴۸ خیلی لاغرم میخام تو پر کنم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

پریود نامنظمموهای نسبتا ضخیم روی بعضی نقاط مثل روی چونه یا سینهریزش مواینا میتونه نشونش باشه بخاطر ش ...

از چکاپ خون میفهمن؟ نه فقط نوک سی.نه دو سه لاخ مو مشکی زبر در میاد عادیه؟

خب خدا رو شکر حالا شاید کم خونی یا مشکل دیگه داشته باشی هر چند لاغرا هم تنبلی تخمدان دارن ولی دکتر ...

آره بشدت کم خونم  یعنی وقتی چند ثانیه تو دسوشیی می‌شینم بعد بلند میشم چشام سیاه می‌ره سرم سنگین میشه