2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست

خودتو  محکم بگیر دختر فقط خودت،به بچت از الان حس بد نده

اگه ابلهان رو ول کنی یک دسته دختر پرست یه دسته پسر پرست میشن،مادر مادره و بچه اشو دست داره ،زندکی تو و شوهرته ب کسی ربطی نداره نمیدون و نمیشناسم شمارو ولی میتونی کتابایی بخونی که قوی کنی خودتو و حس خوبی بهت بدن،باید قوی. تر از اینا باشی که بعد زایمان و چالش هاش لذت ببری نه غصه بخوری،طولانی نوشتم،من خودم گیر اون ابلهانی بودم ک مادرشوهرم تو تخم چشام نگا کرد گفت دختر زاییدی خایه خروس میارم بخوری بچه بعدت پسر بشه وگرنه شوهرت رو هوو میاره و من خیلی سعی کردم که از اون به بعد فقط ب زندگی خودم بچسبم و خودم و دختر نازم و همسرم همین!!!!!گووووووره بابای مردم و حرفاشون

بابت همه چیز شکر🙏
نشین غصه بخوری...مهم سالمه بعد ی چیز کوچیک بگم دوستم ناراحت نشو بچت ک بزرگ شد بهش نگو تو ناخواسته ب ...

والله از دست دورو بریا منو این بچه نمیریم صلوات انقدر ادمو ناراحت میکنن انگتر من ۶ تا پسر دارم اینم دارم میارم نه نمیگم بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من همون ابله که سر دسته همشون بود سه بار خروس کامل و خایه هاشو فرستاد و من کل خروس و خایه هاشو‌ریختم آشغالی،این موجودات شفا گرفتنی نیستند،

اگر کتاب خون هستی یاتصمیم گرفتی بخونی من اینارو پیشنهاد میدم،نظریه انتخاب ویلیام گلاسر ترجمه علی صاحبی،چهار اثر از فلورانس اسکاول شین قدرت عا کاترین پاندر،و نیمه تاریک وجود از دبی فورد

خودت خودتو دریاب و گلستان بساز زندگیتو منتظر کسی و سیگنال مثبت و منفی بقیه نباش

موفق باشی

بابت همه چیز شکر🙏

هم دختر هم پسر هديه خدا هستن، شما رو خودت كار كن حرفاي اطرافيان روت اثر نذاره، حالا اگه دختر بود ميگفتن چرا پسر نشد( فقط نسنجيده حرف ميزنن يه عده)

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

قبل از پسر یا دختر بودنش اون بچه شما است پاره تنته  بیاد دنیا نفس و جونت میشه 😍😍😍😍

هرکس اینجور میگه بگین خودتون بشینین یع دختر بزاییت  بچه توی شکمم عشقمه پسرمه  من که عاشقشم  هر چی باشه ماله منه😊😊😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خودتو  محکم بگیر دختر فقط خودت،به بچت از الان حس بد نده اگه ابلهان رو ول کنی یک دسته دختر پرست ...

جلوی اونا که از خودم مقاومت نشون میدم اما وقتی تنها میشم گریه میکنم همش فکر میکنم مادر شوهرم جلو روم برگشته میگه اه حیف شد پسر شد بابا یعنی پدر شوهرم دختر دوست داشت من چیکار کنم اون دختر دوست داره تا الان که من این همه وسایل برای بچه گرفتم یه بار تبریک نگفتن نیومدن ندیدن مسافرت میرن برای همه کادو میگیرن یه جوراب نگرفته بگه اینو بزار برای بچه اصلا رفتارای همه یه جوریه نه به اون که قبلا هی میگفتن بچه بیارین نه به الان اخه من ۶ سال بچه نمیخواستم اینم ناخواسته باردار شدم  

بی خیال حرف مردم برو بادل خوش برای گل پسرت خرید کن فکر میکنم باردار هستی حساس تر هم شدی 

اره کلا از وقتی جنسیتو فهمیدم اطرافیان نذاشتن خوشحال باشم خیلی حساس شدم رو حرفهاشون 

منم‌ وقتی بچم دختر شد دوستام‌و حتی غریبه ها میپرسیدن بچت چیه میگفتم‌ دختر بعد با یه حالت تاسف میگفتن ...

من موندم چرا میگن عیب نداره وای به منم همش میگن عیب نداره مهم سالم بودنشه انگار من نشستم جلوشون گریه زاری که دختر میخوام الان پسر شده 

وای خدای چه آدمای بی رحمی عزیزم اصلا به حرفاشون بها نده کسی چیزی گفت بگو مهم اینه من عاشقشم اون یه تیکه از وجودته همه چیو حس میکنه از الان به وجودش افتخار کن کاری به حرفای مزخرف بقیه نداشته باش من یه پسر 5 ماهه دارم یه دنیا شیرینیه وقتی میخنده آدم خود به خود از ته دل شاد میشه میمیرم واسش😍😍😍😍😍😍😍😍

😬😬😬😬
جلوی اونا که از خودم مقاومت نشون میدم اما وقتی تنها میشم گریه میکنم همش فکر میکنم مادر شوهرم جلو روم ...

۹هفته دیگه اون تو دلی عزیز میاد بغلت،سر خودتو خلوت میذاری که میشینی دوباره فکر میکنی و یاد حرفای صد من یه غازشون میافتی،روی خودت باید کار کنی،که بی اهمیت بشن برات،بعد ۶سال کینه و سختی کشیدن ب اینا رسیدم،بشین کتاب بخون برای پسر برای خودت روزاتو جور دیگه شب کن،عمرت جونت روحت اونقد با ارزشه ک حیفه ب اینا فکر کنی و خودتوناراحت کنی،

ازشون کینه میگیری ناراحت میشی بشین بصورت نامه بنویس و نخونده پاره اش کن بریز دور،تموم میشن میرن هر بار اتفاق افتاد اینکارو بکن کم کم ترک میشن

بابت همه چیز شکر🙏
الان خیلیا میخوان جای تو باشن بی دغدغه و ناخواسته باردار شن بچشون سالم باشه بخاطر اینکه یه گل پسر ...

واسه من اصلا جنسیتش مهم نبود حتی من سه سال پیش اسم پسر انتخاب کرده بودم که اگه یه زمانی تصمیم به بارداری گرفتم بچه ام پسر باشه حتما این اسمو بزارم اما انقدر تو این دوران باردای بهم گفتن یعنی دیگه اعصابی برام نذاشتن 

وقتی هی هرکی میره میاد به ادم به جای تبریک این حرفو میزنه خوب اگه واقعا اون جنسیتم دوست داشته باشی ب ...

به حرف بقیه چیکار کردی تبریک نگن اصن چه فرقی به حالت داره

لذت ببر از این دوران شیرین که نصیبت شده ،دیگه بر نمیگرده ها

ان شاءالله  به سلامتی بیاد بغلت😻💜

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
قبل از پسر یا دختر بودنش اون بچه شما است پاره تنته  بیاد دنیا نفس و جونت میشه 😍😍😍😍 هرکس ای ...

بچه امو دوست دارم دلم میخواست از این دوران لذت ببرم ای کاش سونو گرافی وجود نداشت 

واسه من اصلا جنسیتش مهم نبود حتی من سه سال پیش اسم پسر انتخاب کرده بودم که اگه یه زمانی تصمیم به بار ...

وقتی بسلامتی بغلش بگیری همه چیو فراموش میکنی😍

اون الان ناراحتیتو حس میکنه

نذار بخاطر یه عده آدم دوران بارداریت بهت زهر بشه

اگه میشه برای حاجت دلم صلوات بفرست :))))