2777
2789
عنوان

کراش چجوری به شوهر تبدیل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 33 پست
باز خوبه تو باهاش حرف میزنی من که اصلا حرف نمی‌زنم😂😐

میگم تبدیلم کرد زنش شدم رفت😂😂

پریودم حالم بده برام آهنگ گذاشته حالم خوب بشه 😐مردا چرا اینجورین 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطور تونستی😂آفرین👌

اون تبدیل کرد دوتامون عاشق بودیم ولی نمم پس نمیدادیم ی بار دیگه خودش اومد اعتراف کرد بهم توی شرایط خوبیم نبود😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خیلی حس بدیه با اینکه من هنوز ۱۸ سالمه و کاملا این حس دارم و خودمو فقط میزنم به اون راه

درس بخون 

حتما هنری یاد بگیر که به درامد برسی 

به فکر شاغل شدن باش 

خودت و رشد بده 

فقطططط همین 

کاربر قدیمی سایت 🌹
چند سالش بود و اینکه چندسال اختلاف سنی دارید؟

من ۲۰ اون ۲۴ 

ولی از ۴ سال بیشتر اختلاف سنی داریم مثلا چندین ماه ام هست 

چند سالش بود و اینکه چندسال اختلاف سنی دارید؟

دوست خانوادگی بودیم رفت و آمد زیادی داشتیم

درس بخون حتما هنری یاد بگیر که به درامد برسی به فکر شاغل شدن باش خودت و رشد بده فقطططط همین

درس میخونم اره به فکر شغل هستم اینکه حتما آنقدر درس خوندم بالاخره باید یه جا نتیجه بده ولی دلم میخواد از خونمون فرار کنم