2777
2789
عنوان

کراش چجوری به شوهر تبدیل کنم

255 بازدید | 33 پست

کراش زیاد داشتم تاحالا هیچوقتم به جایی ختم نمیشد 😂چون یا خیلی هفت خط بودن ده تا دوست دختر داشتن یا اینکه اصلا تو باغ نیستن پی درس کارن😂😐

الانم روی یکی کراش زدم پسر خوبیه فعلا درس میخونه متولد ۸۱، ۴ سال از من بزرگتره😂 دیگه تصمیم جدی گرفتم اینو تبدیل به شوهر کنم قدشم نزدیک ۲۵سانتی متر از من بیشتره😂😐 فقط قد ملاکم نیس ولی خیلی پسر خوبیه

اسمشم علی نظر شما راجب علیا چیه؟

عه علییییه علییییی😝🤧

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اکس اولم علی یود . سیگار می کشید روزی ۲ پاکت . هر هفته خونه مجردی دوستاش بساط عرق جور بود مست میکرد .

اتفاقا تو جنگ ام بهم پیام داد 

هر وقت اسم علی رو می‌شنوم یادش میفتم کهیر میزنم 

آخه من چیه اینو دوس داشتممممممم

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

اگه توام کراشش باشی خودش میاد تبدیلت می‌کنه به زنش 

مال من الان برام خیر سرش آهنگ گذاشته 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>