2777
2789

بچه ها نظرتونو رو در مورد این مانتو هم میگید از قشم گرفتم هول هولی میخوام ببینم اگه خیلی بده یکی دیگه واسه عید بگیرم

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خوبم اونورتر الان روسریم این قیمت نداریم

خو یه کاری کن اینو نگه دار واسه مسافرت رفتنی و خرید رفتنی برو یکی دیکه بخر که همسرتم پسند کنه  گرون نخریدی که دلت بسوزه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
بچه ها نظرتونو رو در مورد این مانتو هم میگید از قشم گرفتم هول هولی میخوام ببینم اگه خیلی بده یکی دیگ ...

قشنگه عزیزم مبارکتون باشه 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
عزیزم اینجور که من فهمیدم عکس با چیزی که هست خیلی متفاوته اگه امکانشو داری پرو کن عکس بفرست 

اره راست میگی ولی فعلا نمی تونم بپوشم

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

خو یه کاری کن اینو نگه دار واسه مسافرت رفتنی و خرید رفتنی برو یکی دیکه بخر که همسرتم پسند کنه   ...

با نظرات شما دوستان به توافق رسیدیم که سیزده روز عیدو بپوشم بعدش که مانتو های عیدو حراج می زنن یکی دیگه بخرمم

خخخخخخخ همسرم می گه گیر دادی به حراجی

با نظرات شما دوستان به توافق رسیدیم که سیزده روز عیدو بپوشم بعدش که مانتو های عیدو حراج می زنن یکی د ...

خیلی رعایت نکن  بعدا عادت میکنه از اون ور بوم میوفته بعد میای تایپیک میزنی ای خدا شوهرم به فصلش واسم خرید نمیکنه 😂😂😂😂مبارکت باشه عزیزم  😚😚😚

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

استارتر عزیز

اگه همسرتون میگه یکی دیگه بخرید، حتمممما این کار رو انجام بدید

شما هم اسم حراجی نیارید به خصوص ایشون خودشون دوست ندارن

بعضی وقتا دلسوزی زیادی خانم ها، اخلاق هایی در اقایون ایجاد میکنه که بعدا خود خانم ها اذیت میشن

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"

نه عزیزدلم من خیلی آدم قانعی نیستم تا حالا به غیر این یه بار از حراجی خرید نکردم همیشه اندازه وسع همسرم ازش توقع داشتم ولی چون به امید خدا می خوایم سال 97 خونمونو عوض کنیم باید بیشتر پس انداز کنم

بابت دلسوزیت ممنون دوست عزیزم 

حالا شایدم دوباره بخرم نمی دونم والا

من عاشق مانتو خریدنم