2777
2789
[QUOTE=54394420]همسرم می گه قشنگ نیست[/QUOTE چرا این آقایون موقع خرید نمیان یا وقت میان اونجا نظر ن ...

شوهر من هرچی نشونش میدم میگه نمیدونم سر در نمیارم فقط اومدم باهم قدم بزنیم و من حساب کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر همسرت گفته قشنگ نیست اینجا هم پست گداشتی یه تعداد گفتن قشنگ نیست یه تعداد گفتن قشنگه  ول ...

نه عزیزم اینطور نیست می خواستم نظراتو بدونم که اگه خوب نبود یکی دیگه بخرم

البته حق با شماس سلیقه ها متفاوته

واینکه عکس خیلی گویا نیست

ببین این مدل قبلنا مد بود و اون موقع اگه پست میزاشتی همه میگفتن قشنگه ولی حالا که مدلای دانتل دوزی و گیپور استینای شیپوری و اینا مد شده هرکسی نمیپسنده پس اگه خودت میپسندی کافیه

ببین این مدل قبلنا مد بود و اون موقع اگه پست میزاشتی همه میگفتن قشنگه ولی حالا که مدلای دانتل دوزی و ...

اتفاقا آستیناش کلوشه و چپ وراستیم هست از پهلوام چاک داره که تو عکس خیلی مشخص نیست

ممنون از نظرو راهنمایییت

نه از اولم راضی نبود من اینو تابستون خریدم خودم خوشم اومد می گه یکی دیگه بخر ولی اینو اصلا نپوشیدم

چی بگم والا من از اول سلیقه همسرمو در نطر میگیرم که بعدا تو دو راهی و تردید  گیر نیوفتم 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
شوهر من هرچی نشونش میدم میگه نمیدونم سر در نمیارم فقط اومدم باهم قدم بزنیم و من حساب کنم 

شوهر منم اول از این حرفا میزد ولی یکی دو بار که رفتیم خرید کلا به همه چی نظر میده   خوبه بد نیستا ولی خوب نیس دیگه تو همه چیز 

کلا ما خانوما از هیچی راضی نیستیم 😂😂😂😂😂

من همسرم کلا با ارزون و حراجی خریدن مشکل داره البته نه خیلی گرون نه خیلی ارزون تو وسعمون

مثه همسر من ارزون اصلا پسند نمیکنه چه واسه خودم چه واسه خودش ولی خوب گرونم بودجمون نمیرسه  یا رعایت میکنیم واسه ایندمون    اندازه بودجمون  میخریم خیالمونم راحت تره