2777
2789
عنوان

با شوهر دهن لقم چیکار کنم 😫

260 بازدید | 30 پست

بگید فقط شوهر من اینجوریههههه؟؟؟ 

هرچی بشه مامانش یا داداش فضولش میفهمه، چند روز پیش کلی بحث کردیم سر اینکه چرا گفتی خانواده من دارن میان خونمون. 

دیروز مامانش زنگ زده بیاین بریم فلانجا بعد دوباره اینم گفته ما امروزم مهمون داریم پدرزنم اینا اینجان (درحالیکه بابام اینا دیگه داشتن میرفتن خونشون و ما هم بعدش رفتیم با مادرشوهرم اینا) انگار نه انگار اونروز کلی بحث داشتیم که چیزی رو نگه به خانوادش

میگم خب میگفتی بزار با زنم صحبت کنم ببینیم چی میشه

بهشم گله کردنی، میگه آخه اینا که چیز مهمی نیست که اگه اونا بدونن بد شه چرا ناراحت میشی الکی، یا میگه تو خودتم به مامانت میگی اینجور مسائل ساده رو دیگه 

حالا ازینور میگم یچیزی رو بگو بهشون نمیگه😐 میگه یادم رفت نمیدونم مهم نیس که ، اونا نمیپرسن که و.....میخوام سرمو بکوبم دیوااااار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم همینه بهشم گفتنی میگه ت مریضی این چیزه مهمی نیست میخای قایم کنی😕

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

هم دردیم، من که انقد گفتم دیگه طوری شده که می‌ره به مامانش خبر میده بعد به مامانش تاکید می‌کنه که جلو من لو نده که میدونه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

اینی که عنوان کردین خیلی مسئله ساده ای بود و دلیلی برای بحث نیست که نگو!

خب پدرزنم اینجاس مشکل چیه!!!

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

راس میگه مگه پدرت خونتون باشه چی میشه اهمیت نده

وای نمیدونی مادرشوهرم چقد حرف دربیاره

میره میگه هرروز اونا اینجان پسرم یه خرج میوفته و.... ازین چرت و پرتا

درحالیکه طفلی ها برا کمک به من اومده بودن

گفته مهمون داریما ولی نگفته برا کمک بمن اومدن

وای نمیدونی مادرشوهرم چقد حرف دربیارهمیره میگه هرروز اونا اینجان پسرم یه خرج میوفته و.... ازین چرت و ...

خوب پس حق داری 😂💔

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

الکی داری گیر میدی

چرا الکی؟ حالا این موضوعی که استارتر گفت زیاد مهم نیست ولی خب این مثال بود، خیلی چیزا گفتن نداره 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت