بچه ها که الان تقریبا میفهمند روابط دوستی با جنس مخالف رو میگن مثلاً دوستم داره ولی من انجام نمیدم چون میدونم کارخوبی نیست ازاول براشون دیجیتال گذاشتم گوشی یه بدون سیم کارت داره دخترم 11سالشه دوتا پسر17ساله و 5ساله هم دارم تو رو خدا راهنمایی کنین اگه شبکه های اونجوری رو قفل کنیم بقیه یه فیلم ها مثلاً ترکی و اینا مناسبن ممنون از راهنماییتون
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام. ماهواره ترویج فساده از همون بدحجابی بگیر تا....
سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.
عزیزم ماهواره عالیه. منم فکر میکردم بده اما اصلا اینجور نیست فقط سریا ترکی هاش افتضاحههه همش راجب رابطه... هست که من نمیبینم و بخوای یا نخوای بچه ها همه چیو از دوستا یا گوشی میفهمن