2777
2789
فسق و فساد ریخته داخلش اگر میخای بچه هات به راه بد کشیده بشن بخر همین فیلم های ترکی عامل اصلی فساده

بخدا فیلمای ترکی خسته کنندن، بخوای نگاه کنی پیر میشی فسق و فساد چیه

من۷سال دارم هیچ چیز بدی به اون صورت نداره جو ندید

لایک نکن لطفا😬

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام. ماهواره ترویج فساده از همون بدحجابی بگیر تا....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

روشن فکرای سابت رو ول کن 

من حتی وقتی جایی مهمونیم قبلش میگم لطفا تی وی شبکه های ترک نباشه.. اهنگ باشه فیلم ترسناک باشه فقط فیلم ترکی نه

واقعا تاثیر گذارع

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ما حدود ۱ سال که خریدیم والا فیلمای ترکی جز اینکه هیچ فرزندی مادر پدرش مال خودش نیست محتوا دیگه ای نداره

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

عزیزم ماهواره عالیه. منم فکر میکردم بده اما اصلا اینجور نیست فقط سریا ترکی هاش افتضاحههه همش راجب رابطه... هست که من نمیبینم و بخوای یا نخوای بچه ها همه چیو از دوستا یا گوشی میفهمن

ولمون کن 

شما بچه هاتون چندساله هستن

من همزمان با دنیا اومدن دختر بزرگم که ۷سالشه گذاشتم

کلا باهاش بزرگ شد عادی شد

اتفاقا کارتونای انگلیسی خیلی خوب بود ۳سالش بود حروف انگلیسی فول شد

دخترکوچیکم۵سالشه اونم همینطور

لایک نکن لطفا😬

واقعا تلوزیون دیگه هیچ سرگرمی نداره 

من یادمه بچه تر که بودم کیفیت فیلم هایی که پخش می‌کرد کلی بهتر بود 

البته امید به قفل نداشته باش، چون همه بچه ها رمز رو میدونن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی