2777
2789

بیست سال پیش چندتا شبکه بزرگسال داشت. الان هیچی نداره. کوفتم نداره یعنی. یا سریالای ایرانی میزارن یا فیلم ایرانی. ولی در کل بودنش بهتر از نبودنشه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

تا حالا فیلم ترکی دیدی ؟!من نمی گم فیلماشون عالیه خوبه. اما این چیزی که میبگین هم نیست

اره عزیزم دیدم وقتی طرف پیشنهاد رابطه به پارتنرش میده و با حرکات س..ک.س.ی.. میکشونه رو تخت والا همه چی رو واضح نشون میدن فقط کامل انجام نمیدن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فسق و فساد ریخته داخلش اگر میخای بچه هات به راه بد کشیده بشن بخر همین فیلم های ترکی عامل اصلی فساده

الان مایی که بیست ساله ماهواره داریم به فساد کشیده شدیم؟اتفاقا اگه با نظارت باشه خیلیم خوبه

شبکه های اون جوری ینی چی؟

ما همیشه تو خونه داشتیم الان فیلم و سریال ترکی و کره ای و اینا ک اصلا ندیدیم اخبارم چون معمولا دروغ میگن نمی بینیم موزیک ویدیو های ایرانی هم تصویرهایی دارن ک بنظرم برای بچه ها اصلا مناسب نیست و ممنوع کردیم

اگر یورو نیوز و بی بی سی انگلیسی و اینا رو دوست داری بخر

ولی اگر تا امروز نداشتید و بچه هات ندیدن و اینا..بنظرم اصلا مناسب نیست

درسته تو گوشی هرچی بخوان میبینن ولی بازم بنظر من مناسب فرهنگ خانواده هایی ک مثل ما سنتی طور هستن نیست..ما از وقتی بچه هامون بزرگ شدن داریم ولی اصلا روشن نمیکنیم

والا فیلم سینمایی های ایرانی هم فرقی با فیلم های ترکی ندارن

اره ایرانیا ک اگه اجازه داشتن از هالیوود هم بدتر میشدن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

نه والا ندیدم

فیلم ترکی.  واقعیتش محتوایی  ندارد که بخواین برای بچتون بزارید .

دیگه هم کسی فکر نکنم برای فیلم و سریال دیدم بره سراغ   ماهواره چون اونقدر سایت  هست با فیلمای جذاب که اگه بچتون ماهواره نبینه می‌تونه تو گوشی بعدا به راحتی ببینه