2777
2789

واقعا بعضی وقتها میمونم 

نمی‌دونم چجوری براش جبران کنم 

شایدم چون خیلی خودم بهش میرسم اینجوریه 

امروز از سفر برمیگشتم خونمون ولی اون میخواست بمونه 

انقدر گریه کرده  نرو دلم میگیره 

خیلی وقتا از زندگی و تنبلی شوهرم خسته ام 

تنها چیزی که اجازه میده قوی تر بمونم اینه که مادر شوهرم از مادرم مهربون تر و پشتیبان تره

من سر کار میرم دخترمو رو چشمش نگه میداره 

مامانم میگه خیلی خوشبینی .واقعا اینحوریه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریف نکن الان حسودا چشش میزنن

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

نه مهربونه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

چقد خوب

میشه یکم از محبت خودت و مادرشوهرت بگی ماهم یاد بگیریم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خدا حفظ کنه مادر همسرت رو.

آدمی که خوبه مهم نیست مادرشوهره یا مادر خود آدم ،مهم قلبش هست که پر از خوبیه. خواهش میکنم حالا که خدا مادرشوهر خوبی نصیبت کرده با رفتار درست و قدرشناسی ، شاکرخدا یاش و بخاطر بدبینی های مامان یا بقیه ، خرابش نکن رابطه خوب رو. چرا فکر میکنیم که مادرشوهر یا اقوام شوهر حتما باید بد باشن چون طایفه شوهر هستن !! خوبی قلب آدمها ربطی به نسبت فامیلی اونها نداره. 

واقعا خدارا شاکر باش بخاطر همچین مادرشوهر ماهی. 

چقد خوبمیشه یکم از محبت خودت و مادرشوهرت بگی ماهم یاد بگیریم

دو سه سال بود شوهرم سر کار نمیرفت می‌رفت هم بزور می‌رفت من کار میکردم ۵ صبح تا ۶.۷ شب  بعدم کار خونه .جوری که پاهام تاول میزد زخم میشد .یکم وضع مالی شود خوب نبود خودم برای خودم پاگشا اینا خریدم دادم گفتم پیش بقیه بدن 

اونم برام جبران می‌کنه تا حد توانش هر عیدی برام خرید می‌کنه هر مناسبت میبینی میگه جیبت خالی نباشع پول می‌ذاره برام

خدا حفظ کنه مادر همسرت رو.آدمی که خوبه مهم نیست مادرشوهره یا مادر خود آدم ،مهم قلبش هست که پر از خوب ...

خدارو شکر واقعا .معلومه شما ام در آینده مادرشوهر خوبی میشیا😁

خودتم مهربونی که این دیدو داری ،،،منم مادرشوهرم همینطور بود ولی وقتی دیدم پشت سرم حرف میزنه ازش نفرت ...

سیاست داشته دیگه اون .از کجا فهمیدی حالا حرف میزنه