2777
2789
عنوان

بعد مدتها برگشتم بیاید بچه ها

122 بازدید | 13 پست

یمدتی نبودم 

درگیر خیلی چیزا بودم 

از عمل بینی بگیر تا کات کردن یه رابطه ی ۶ ساله و باز آشتی کردن و اتمام حجت با طرف 

بچه ها شرایطم توی خونه ی بابام خیلی سخته فقط از نظر اعصاب و آسایش وگرنه مشکلی ندارم جز اون

مادرم بشدت عصبیه و مشکل اعصاب روان داره واقعا 

همش باهام دعوا درست میکنه از زمان و زمین بهونه جور میکنه 

میخام هرچه زودتر کسی که باهاش در ارتباطم بیاد جلو و ازدواج کنم و از دست مادرم راحت شم همونطور که خاهرم بعد ازدواجش از دست مامانم خلاص شده و دیگه اسمشو نمیاره

باهم صحبت کردیم و اتمام حجت کردم گفتم اگه اینبارم باز بندازی عقب و بگی فلان چیزم بخرم بعد میام جلو دیگه پات نمیمونم و شوهر میکنم میرم

خلاصه دیگه قول داد هرچی شد حتی بیکارم شد آبان ماه بیاد جلو 

برای حاجت گرفتنم خیلی نذرا کردم خیلی دعاها میخونم 

اگه میشه با قلبای پاکتون برام دعا کنید زودتر ازدواج کنم با یه آدم خوب و مناسب 

خواهش میکنم دعام کنید اسمم فاطمس 

هرکی دعا کرد لایک کنه براش دعا میکنم منم

بوس ب همتون خانم گلیا

بهترین اتفاقات در انتظار من هستند❤

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی اینجور ازدواجی تهش زیاد جالب نخواهد بود...

تو برای فرار از موقعیت فعلیت اون پسرو با چنگ و دندون نگه داشتی 

اگه فردا پس فرا طرف بدتر از مامانت از آب دربیاد چی؟؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر خونه ای بالاخره تنش عصبی   هست کلا از ریشه دلیلت برا ازدواج اشتباهه بعدم با این خصوصیات طرف مقابلت غیر اینکه بری با دوتا بچه بدبختت کنه چیزی نیست ببخشید رک گفتم اول سعی کن خیلی درگیر مسائل خونه نشین دوم به درک درست ازدواج برسی بعدم با آدم درست ازدواج کن

ولی ببین آدم خوبیه که خواسته همچین داشته باشه بعد بیاد جلو الان پسرعمه گاو من باسن کم رفته زن گرفته ...

اره آدم خوبیه میگه همه ی اینا برای اینه توی آسایش باشی پشیمون نشی از ازدواج با من

ولی من انقد شرایطم خونه ی بابام بده میگم هرجور شده برم

تو هر خونه ای بالاخره تنش عصبی هست کلا از ریشه دلیلت برا ازدواج اشتباهه بعدم با این خصوصیات طرف مق ...

ن طرف آدم خوبیه 

بهم علاقه داریم همینجوری نمیخام ازدواج کنم وگرنه با یکی از خاستگاری سنتی ازدواح میکردم🤕

ولی بخاطر کارای مامانم میگم زودتر برم فقط

اره آدم خوبیه میگه همه ی اینا برای اینه توی آسایش باشی پشیمون نشی از ازدواج با منولی من انقد شرایطم ...

سعی کن تحمل کنی بزار خودش بیاد خودتو تحمیل نکن باهاش اتمام حجت کن اما هروز بهش نگو

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی اینجور ازدواجی تهش زیاد جالب نخواهد بود...تو برای فرار از موقعیت فعلیت ...

آخه چندساله میشناسمش آدم خوبیه

ن هیشکی مث مامانم نیس مامانم ادم عجیبیه واقعا

ن طرف آدم خوبیه بهم علاقه داریم همینجوری نمیخام ازدواج کنم وگرنه با یکی از خاستگاری سنتی ازدواح میکر ...

طرف خوبیه مشخص احساسی داری برخورد می‌کنی آدمی که ول کرده رفته الان باز برگشته این آدم ..برا زندگیت مناسب نیست ...فرار از دست مامانت هم کار درستی نیست اول سعی کن مسائل خونه حل شه نکن عزیز من خواهرانه دارم بهت میگم این راه حل درست برا هیچ کدوم از این دو مسئله زندگیت نیست🌹

آخه چندساله میشناسمش آدم خوبیهن هیشکی مث مامانم نیس مامانم ادم عجیبیه واقعا

تو تاپیک قبلتم‌که گفتی مامانش مخالفه🥲

میدونستی خانواده تو ازدواج چقدررررر مهمه؟ 

از حالا اینه وای به حال بعد ازدواج

ازدواج که کنی تازه چالش هات شروع میشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

طرف خوبیه مشخص احساسی داری برخورد می‌کنی آدمی که ول کرده رفته الان باز برگشته این آدم ..برا زندگیت م ...

عزیزمی مرسی از راهنماییت ❤

فقط من رفتم و کلی اصرار کرد برگشتم اون نرف 🤕

تو تاپیک قبلتم‌که گفتی مامانش مخالفه🥲میدونستی خانواده تو ازدواج چقدررررر مهمه؟ از حالا اینه وای به ...

اره مخالف بود الان دیگه راضیش کرده مامانه گفته من مشکلی ندارم فقط خودتو جمع و جور کن واسه ازدواح مشکلی نداشته باشی از نظر مالی