2777
2789
عنوان

هیچی نمیتونم بخرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 36 پست
ممنونم همچنین تو این اوضاع خراب همش یه پام دکتره احتمالا برم کورتاژ اونم بیمارستان خصوصی از الان دار ...

ای بابا 

خدا ب فریاد دلت برسه

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
انشاالله واسه همه درست بشه

انشالله

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا همینطورهمنم ک نگاه میکنم ب اطرافم همه خوبن عمل زیبایی میکنن کلی لوازم ارایش ایفون طلا لباس ولی ...

من کیف و کفشام لباس زمستونی هام همه واس مجردیمه .۴ ساله ازدواج کردم 

تو این ۴ سال سالی یدونه مانتو تابستونی خریدم فقط 

تی شرتام همه واس قبل عروسیمه تنگ شدن بهم . 

بعد میرم خونه دوستم مستاجره با سه تا بچه هر سری میرم یه چیز جدید خریده دکوری و لباس و گوشی و فلان . بهترین غذاهارو میخورن . پر جمعیتن ماهی دو سه وعده شام مهمون میاد خونه ش 

بعد ما ن پس انداز میتونیم بکنیم نه قسط داریم ن انچنان غذایی میخوریم . فقط شام میذارم ظهرا نون پنیری چیزی میخورم 

نمیدونم پول ما برکت نداره یعنی؟ بخدا یک ساله میخام برم دندونمو پر کنم نمیتونم میگم پول کم نیاد 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من کیف و کفشام لباس زمستونی هام همه واس مجردیمه .۴ ساله ازدواج کردم تو این ۴ سال سالی یدونه مانتو تا ...

وای دقیقا منم بیشتر لباس تو خونه ای هام برای مجردیه

ولی خب خیلی اهل خوراکی خریدن و ولخرجی هستیم و...

وای دقیقا منم بیشتر لباس تو خونه ای هام برای مجردیهولی خب خیلی اهل خوراکی خریدن و ولخرجی هستیم و...

من الان باشگاه میرم تی شرتام انقد تنگه عرق میکنم میچسبه ب بدنم با بدبختی درشون میارم . دیروز رفتم بخرم گفت ۴۰۰ 

اومدم خونه ی تاب بلند یقه توری داشتم اونو کوتاه کردم ببرم بپوشم . نو بود قیچیش کردم.چرخ خیاطی هم ندارم با دست دوختم 😒😒

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من کیف و کفشام لباس زمستونی هام همه واس مجردیمه .۴ ساله ازدواج کردم تو این ۴ سال سالی یدونه مانتو تا ...

هعی خدا 

انگاری واقعا فرق داره

هعی خدا انگاری واقعا فرق داره

بخدا منو شوهرم الان ۳ ساله زندگی شروع کردیم . یکبار مهمون نیومده خونمون . ک بخام خرید کنم تو خرج بیفتم . جایی رو هم نداریم ک بریم کلا تو این ۳ سال یبار رفتیم عروسی و لباس مجلسی خریدم .

یعنی فقط خرج شکم خودمونه .اونم باز درست و حسابی چیزی نمیخوریم . ناشکری نمیکنما اما چرا اینجوریه اخه