2777
2789
عنوان

هیچی نمیتونم بخرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 36 پست

ما قسط و بدهی و اجاره خونه نداریم دو نفر آدم 

امروز ب شوهرم میگم بچه های باشگاه هر روز یه مدل لباس میپوشن حتی کتونی هم تکراری نمیپوشن .پس چرا ما نمیرسونیم 

میگه اونا گرسنگی میکشن اما به ظاهرشون میرسن

میگم والا ما هم همچین هر روز کباب نمیخوریم ک 

درکت میکنم  دیگه باید بسوزیم و بسازیم زندگیمون جوونیمون آرزوهامون تو این گرونی و وضعیت به باد رفت 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

منم همینجور دخترم ازم خجالت میکشه

اشکالی نداره انشالله ک برای هممون حل بشه😭

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوف اصن خیلی بده من کتونیام پاره و کثیفه دیگه جرعت نمیکنم یه جفت کفش بخرم برا خودم

من الان دو ساله به کتونی نیاز دارم نتونستم بخرم از آجیم کتونی های قدیمیش را گرفتم نتونستم نو بخرم 😓

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ما قسط و بدهی و اجاره خونه نداریم دو نفر آدم امروز ب شوهرم میگم بچه های باشگاه هر روز یه مدل لباس می ...

واقعا همینطوره

منم ک نگاه میکنم ب اطرافم همه خوبن 

عمل زیبایی میکنن کلی لوازم ارایش ایفون طلا لباس ولی من حتی یع جفت کفش خوب نمیتونم بخرم براخودم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
این ماه اینطوری شد چون کار همسرم رسماً خوابیده

انشالله درست میشه عزیزدلم

هوف اصن خیلی بده من کتونیام پاره و کثیفه دیگه جرعت نمیکنم یه جفت کفش بخرم برا خودم

از باسلام قسطی بخر

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

از باسلام قسطی بخر

همین الان از دیجی کالا و اینا قسط دارم🤦🏻‍♀️یکسره پیام میاد برام

ما ام ن خونه داریم ن ماشین نه درامد خاصی هیچی کلاااا ببین فقط ۳ سال پیش از استرس پیددا نکردن خونه نصف موهام یهو سفید شد

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

من چند هفتس کارم تعطیله عصابم خورده 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

ماهم خیلی تحت فشاریم کل زندگیمو بایدعوض کنم خونه نداریم ماشین نداریم پول نداریم درآمد بسیار ناچیز دا ...

درست میشه عزیزدلم

ما ام ن خونه داریم ن ماشین نه درامد خاصی هیچی کلاااا ببین فقط ۳ سال پیش از استرس پیددا نکردن خونه نص ...

ما بنایی داریم تو گرونیا کیسه سیمان 60تومنی شروع کردیم الان کیسه سیمان شده240تومت هنوز تموم نشده😔