2777
2789
عنوان

دخترم

363 بازدید | 20 پست

۷سالشه طفلی هر دو سه روز حموم میکنه ولی وقتی بو میکنم بلسشو یا زیر بغلشو حث میکنم بو میده طبیعیه بنظرتون تو این سن 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بو میکنم چیه بچه جنب و جوش داره بالا پایین میپره عرق میکنه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله طبیعیه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

واسش مام بخر بادی اسپلش بخر عطر بخر گلی فقط حموم کافی نیست

داخل حموم هم از شامپو بدن استفاده کن بهترینش شون هست 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

ینی نمیخاد براش چیزی بزنم ک بو نده میترسم بزنم بد تر بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حس*

😕حالا از این همه حرف رفتی برا حس خو اشتباه تایپی بود دیگه راهکار بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲ ۳ روز ؟ تابستون باید هر روز دوش گرفت

خب موهاش خیلی بلنده فره دوساعت فقد شونه میخاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسش مام بخر بادی اسپلش بخر عطر بخر گلی فقط حموم کافی نیستداخل حموم هم از شامپو بدن استفاده کن بهتری ...

خب استفاده میکنم ولی میگن مام و عطر بوی زیر بغلو بیشتر میکنن بعدا برا همین میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب استفاده میکنم ولی میگن مام و عطر بوی زیر بغلو بیشتر میکنن بعدا برا همین میترسم

دورت بگردم اول بفرستش حموم وقتی اومد بیرون برای زیر بغلش مام بزن(آمبرلا عالیه)به بدنش بادی اسپلش بزن و به لباساش عطر و ادکلن تا ده روز بوی بد نمی‌ده

نه والا بو رو بیشتر نمیکنه کلا من چهار پنج ساله میزنم بعضی وقتا یک ماه اینا مام نمیخریدم ولی خب علاوه بر اینکه عرق نمی‌کردم اصلا بو نمیدادم

بستگی به مارک مام هم داره قشنگم

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

دورت بگردم اول بفرستش حموم وقتی اومد بیرون برای زیر بغلش مام بزن(آمبرلا عالیه)به بدنش بادی اسپلش بزن ...

من استفاده میکنم شهد العسل واس شوهرمم استفاده میکنم از صب تا شب سرکاره ولی بو دیگه نمیدم ولی میترسم واس دخترم استفاده کنم بزرگ بشه بیشتر بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40