2777
2789
عنوان

دخترم

361 بازدید | 20 پست

۷سالشه طفلی هر دو سه روز حموم میکنه ولی وقتی بو میکنم بلسشو یا زیر بغلشو حث میکنم بو میده طبیعیه بنظرتون تو این سن 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بو میکنم چیه بچه جنب و جوش داره بالا پایین میپره عرق میکنه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله طبیعیه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

واسش مام بخر بادی اسپلش بخر عطر بخر گلی فقط حموم کافی نیست

داخل حموم هم از شامپو بدن استفاده کن بهترینش شون هست 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ینی نمیخاد براش چیزی بزنم ک بو نده میترسم بزنم بد تر بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حس*

😕حالا از این همه حرف رفتی برا حس خو اشتباه تایپی بود دیگه راهکار بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲ ۳ روز ؟ تابستون باید هر روز دوش گرفت

خب موهاش خیلی بلنده فره دوساعت فقد شونه میخاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسش مام بخر بادی اسپلش بخر عطر بخر گلی فقط حموم کافی نیستداخل حموم هم از شامپو بدن استفاده کن بهتری ...

خب استفاده میکنم ولی میگن مام و عطر بوی زیر بغلو بیشتر میکنن بعدا برا همین میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب استفاده میکنم ولی میگن مام و عطر بوی زیر بغلو بیشتر میکنن بعدا برا همین میترسم

دورت بگردم اول بفرستش حموم وقتی اومد بیرون برای زیر بغلش مام بزن(آمبرلا عالیه)به بدنش بادی اسپلش بزن و به لباساش عطر و ادکلن تا ده روز بوی بد نمی‌ده

نه والا بو رو بیشتر نمیکنه کلا من چهار پنج ساله میزنم بعضی وقتا یک ماه اینا مام نمیخریدم ولی خب علاوه بر اینکه عرق نمی‌کردم اصلا بو نمیدادم

بستگی به مارک مام هم داره قشنگم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

دورت بگردم اول بفرستش حموم وقتی اومد بیرون برای زیر بغلش مام بزن(آمبرلا عالیه)به بدنش بادی اسپلش بزن ...

من استفاده میکنم شهد العسل واس شوهرمم استفاده میکنم از صب تا شب سرکاره ولی بو دیگه نمیدم ولی میترسم واس دخترم استفاده کنم بزرگ بشه بیشتر بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40