2777
2789
عنوان

نگاه کثیف شوهرم به خواهرم

4813 بازدید | 141 پست

چند روزه خیلی حالم بده الانم با گریه می‌نویسم رفتم تو گوشی شوهرم دیدم نوشته ازدواج با دو خواهر و خواهر زن و این چیزا ی عالمه نوشته بود بعد بهش گفتم اینا چیه گفت هیچی همینجوری زدم ببینم چی میگه بعدشم پاک کرده بود بعد خیلی باهاش دعوا کردم شدید هنوز اون بهم فحش داد حالا خودمو خر کردم دیدم هیچی ندیدم ازش . بعد چند روز پیش رفتیم خونه مامانم دوباره گفت خواهرت چه خوشگل شده بود دیگه هیچی نگفتم باهاش سر سنگینم از درون داغونم نمیدونم چه غلطی بکنم خیلی حالم بده شوهرم ۳۰ سالشه من ۲۴ خواهرم ۱۶ 

خدا یار باشد ولدزنا هزار باشد

وای خدای من وای💔💔💔💔💔💔💔💔💔🥲

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه لاشییی

خواهرتم ک کلا بچس

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم