2777
2789

من یه دوست صمیمی دارم که ۲ ساله باهم دوستیم و اون ۲۵ سالشه و ۳ سال ازم بزرگ تره.. خیلی خیلی دختر خوبیه و به فکرمه و واقعا دوست خوبیه. ولی یه کارایی میکنه که واقعا خوب نیست مثلا دوست پسر داره میره یهو با یکی دیگه شب خونشون میمونه یا مثلا همزمان با هزار نفر چت میکنه. یه بارم میخواستن خانوادگی با خالش اینا برن مسافرت منم بردن با خودشون برای اولین بار. اونجا دیدم خیلی بی حیا و بد دهنی میکنن. مامانش راحت فوشای بد میداد به خنده اون یکی خالش نشست به تریاک کشیدن. دوستمم راحت سیگار میکشید جلو مامانش و خاله و شوهر خالش اینا. مامانش که خیلی راحت یجا رفت کشید پایین جلو همه تو دریا دستشویی کردن همه مردم نگاش میکردن...خیلی باهم راحت بودن و واقعا حالم بهم خورد ولی دوستم حداقل واسه من کم نزاشته و خیلی دوست خوبیه نمیدونم چیکار کنم

بهم نزن ولی فاصله تو باهاش رعایت کن..

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش منو تو جمعای خانوادگیشون دعوت میکنن خیلی از من خوششون اومده

حس خیلی بدی گرفتم ازشون خیلی بد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

الان مسئله من اینه این که گفتی خیلی دختر خوبیه دقیقا کجاش خوبه با رسم شکل بگو

اخه خودش با من رفتارش خیلی دلسوزانه و مهربونه و به فکرمه و حواسش بهم هست ولی خانوادش .. و اینکه دوست پسر داره میره با آدمای دیگه شب خونشون خیلی بده

اخه خودش با من رفتارش خیلی دلسوزانه و مهربونه و به فکرمه و حواسش بهم هست ولی خانوادش .. و اینکه دوست ...

این مهربونیش یه تلس به نظرم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ببین با هرکس بگردی به مرور مثل اون میشی همچین دختری اصلا قابلیت دوستی طولانی مدت نداره ی روز بهم میخوره دختری که با چند نفر هم زمان چت می‌کنه یعنی خیانت میکنه ب دوست پسرش این نمیتونه ب اصطلاح به عشقش پایبند بمونه به تو که هیچی پاش برسه تو رم می‌فروشه خودت خوب فکر کن ب نتیجه برس اصلا صلاح نیست باهاش بگردی 

دقیقا همینطوره باید کم کم رابطمو کم کنم باهاش💔

کم نشنیدم دختره میگفت دوستم بدون هماهنگی با من پسر اورده بود که مثلا با این اوکی شه(در بهترین حالت دختره گفته نه و رفته) حالا خوبه با اینا رفتی مسافرت بلایی سرت نیومد از اینا بعید نیست حالا اینا از تو خوششون میاد فکن ی روز ب اختلاف بخورید ب هرحال بحث دعوا همیشه پیش ادمای نزدیک ب هم پیش میاد فکر میکنی اونوقت چیکار میکنن 

بعدشم دختر تو ایران زندگی میکنیا بدون یکی از والدینت با خانواده بقیه مسافرت نرو به هیچ وجه حالا اگ مثلا دخترونه بود همه تون باهم بودید فرق داشت خانواده طرف نمیشناسی که چطور جرعت کردی بری والا من باشم میترسم