2777
2789
عنوان

دائم خواب ترسناک میبینم

122 بازدید | 18 پست

سلام می‌خوام بدونم کسی مث من هست یا نه 

من هر وقت می‌خوابم خواب بد میبینم که دنیا برام سیاه میشه یعنی نمیتونم بیدار شم بعد باید کلی بسم الله بگم تو خواب ک دوباره بیدار بشم می‌خوام بدونم کسی مثه منه یا ن

نمونه اش همین الان تو خواب دیدم یه دختر مو بور چش رنگی اومده بود تو خونمون ازش پرسیدم چیزی میخوای؟بهم گفت من و تو یکی هستیم بعدش دیگه چشمم باز نمیشد بخدا دیگه خستم به سختی بیدار شدم دنیا برام میشه سیاه تازه قرآن میذارم بالا سرم اما آخر دوباره این خوابا میبینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از خواب ایت الکرسی و ناس و فلق بخون فوت کن به اطرافت. من همیشه اینکار میکنم. همیشه هم غسل داشته ...

عسل چی؟ همه سوره ها میخونم حتی بقره صوتی اما نمیدونم اینا چین میان تو خوابم

منم اینطوریم. یه زمانایی بیشتر، یه وقتا کمتر. قبل خواب بسم الله بگید و بخوابید. اسفند دود کنید گاهی. ...

کاش ی راهی برام جواب میداد یا کاش علتش می‌فهمیدم 

خیلی دوست دارم بدونم علت این خوابا چیه

به خواب نباید اهمیت بدی

هی منتظر دیدن کابوس نباش، خیلی وقتا همش بخاطر درگیری ذهنی اینجوری میشن آدما

اگر علائم دیگه‌ای داری بگو

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عسل چی؟ همه سوره ها میخونم حتی بقره صوتی اما نمیدونم اینا چین میان تو خوابم

من همیشه بعد از حمام نیت میکنم به پاکی ذهن و قلب و روح و جسم بعد غسل رو انجام میدم شبا اروم تر میخوابم

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
به خواب نباید اهمیت بدیهی منتظر دیدن کابوس نباش، خیلی وقتا همش بخاطر درگیری ذهنی اینجوری میشن آدمااگ ...

عزیزم خوابا انگار واقعیت بعد چشمت کامل سیاه میشه نمیتونی برگردی این دنیا اصن من فکر نمیکنم اما دائم میبینم 

عزیزم خوابا انگار واقعیت بعد چشمت کامل سیاه میشه نمیتونی برگردی این دنیا اصن من فکر نمیکنم اما دائم ...

پیش دعانویس اینا نرفتی تازگیا؟ یا قبلا؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.