2777
2789
عنوان

میخوام داستان رابطه ام و عشق و عاشقی رو بگم تا زود اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9988 بازدید | 143 پست
آرههمون خواهره بودع

عجب عوضی بوده هدفش چی بود قبلا میشناختت😐؟ مگه نگفتی وویس میداد یعنی هیچوقت باهاش صحبت نکردی مگه میشه!

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همش بخاطر یه پسر؟ مگه مرد ندیده بودی ولش میکردی میرفتی سراغ یکی دیگه

این حرفا حالشو بدتر میکنه  اگ نمیتونی درک یا کمکش کنی سکوت کن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اسی خودت رشته ‌ت چی بود که کمکت میکرد ؟

من انسانی بودم

اما چون به شدت تجربی هم دوست داشتم برام میگفت

و به دوستام که تجربی بودن میگفتم و مطالب رو سرچ میکردم درست بودن

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
من انسانی بودماما چون به شدت تجربی هم دوست داشتم برام میگفتو به دوستام که تجربی بودن میگفتم و مطالب ...

عجب

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب شاید طرف پسر بوده به خواهرش گفته اینو بگه تا مثلا دیگه کاری بهشون نداشته باشی

منم همین فکر رو دارم

اما میدونی تمام کلماتشون شبیه هم بود

حتی طرز حرف زدنشون

و اما اون ویس ها بازم منو به شک میندازه

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
منم همین فکر رو دارماما میدونی تمام کلماتشون شبیه هم بودحتی طرز حرف زدنشونو اما اون ویس ها بازم منو ...

برا منم میفرستی وویساتو

عجب عوضی بوده هدفش چی بود قبلا میشناختت😐؟ مگه نگفتی وویس میداد یعنی هیچوقت باهاش صحبت نکردی مگه میش ...

خب من خودمم دوست نداشتم تلفنی حرف بزنم

و واقعا اره تماسی نبود

یه بار به اجیش گفتم میشه بهت زنگ بزنم بری پیشش صداش رو بشنوم؟

گفت آره ولی ویس بهتر نیست؟

که منم گفتم باشه

برا منم میفرستی وویساتو

والا الان اونا رو ندارم اوایل توی تل حرف میزدیم

بعدش ایتا

دهنم کف کرد این چی بود دیگه چه بیکاربوده دختره الدنگ

اینا به کنار

من خیلی اذیت شدم

حداقل میشد باهام خوب رفتار کنه

نه هر روز یه طور

چیزی نیست🤍😉 زندگی آدمای باحالشم میاره سختی‌های خودشم میاره معجزات خودش رو هم میاره 🌸یه روزایی میا ...

هر طور شده درسم رو دارم میخونم و ادامه میدم

تجربه رو الان خیلیا دارن،مهم اینه چطور استفاده شه

و ممنون ازت دختر 💞

اسی متولد ۸۷ ای؟

اره

اینا به کنارمن خیلی اذیت شدمحداقل میشد باهام خوب رفتار کنهنه هر روز یه طور

یه دختر نمیتونه انقد حس بگیره یا واقعا پسره و خواسته تورو دک کنه یا تمام پیام و ویسا ماله اکسش بوده ک میفرستاده برات

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

یه دختر نمیتونه انقد حس بگیره یا واقعا پسره و خواسته تورو دک کنه یا تمام پیام و ویسا ماله اکسش بوده ...

اما من تلفنی خیلی با دختره حرف زدم