2821
2789
عنوان

رحم اجاره ای😢

2489 بازدید | 70 پست

سلام خانوما

کسی تجربه ی رحم اجاره ای گرفتن داره؟ کسی که رحم اجاره ای میشه اذیت نمیکنه؟ خیالتون از بابت شرایط رشد بچه راحته؟

اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه دوست داشتم بدونم آینده اون بچه چی میشه وقتی بفهمه از تو شکم مامان خودش بدنیا نیومده😬🙄😂

فک نمیکنم به حال بچه فرقی داشته باشه،

ولی خودم خییییلی…

خیلی از لذت ها رو از دست میدم

بعد از اینکه جنگ تموم شد آره،بچه دوست دارم 🥺

کلا جدای از ماجرای جنگ ب طور کلی ایران رو گفتم ماجرای جنگم ک تو سال های آینده مشخص نیست 

ولی خب صرفا ب خاطر دوس داشتنشون ی موجود رو ب این دنیا نیارید 

ولی خب بازم نمیشه کامل دخالت کرد اگه شرایطش براتون مهیا شد خیلی ها اینکارو کردن دکتر خوبی باشه 

آره ک میشه نشد نداره چیزی تو این دوران وقتی پول بدی

فک نمیکنم به حال بچه فرقی داشته باشه،ولی خودم خییییلی…خیلی از لذت ها رو از دست میدم

ولی فکر می کنم اون احساسی که آدم تو اون نه ماه نگه داری از بچه داره یه چیز دیگه س

انس ش با بچه بیشتر میشه انگار

اگه بخوایم طنزش کنیم با رحم اجاره ای نمی تونیم دو روز دیگه به بچه غر بزنیم: نه ماه این ور اون نکشیدم که تو به حرفم گوش نکنی😂😂

در کل اگه مشکل خاصی واسه بارداری ندارین این کارو نکنین با خودتون و بچه تون

خراسان شمالی🤍

ولی فکر می کنم اون احساسی که آدم تو اون نه ماه نگه داری از بچه داره یه چیز دیگه سانس ش با بچه بیشتر ...

سابقه ی دو تا سقط دارم

دکتر گفت مجبورم رحم اجاره ای بگیرم

وگرنه تجربه بارداری دارم میدونم چه لذتی داره وقتی بچه رو تو وجودت پرورش میدی🥺

شرایطش مالی و اجتماعیش رو دارم خداروشکرولی مشکل انعقاد خون دارم

خدا بهتون سلامتی هرچه بیشتر بده 

اشکال نداره چیزی از دنیا کم نشده 

شرایط بهتر شد میتونید اقدام کنید 

خیلی ها اینکارو کردن و صاحب بچه های قشنگ و سالمی هم شدن بیشتر بین آدم های معروف و بازیگرا دیدم

همیشه دوست داشتم بدونم آینده اون بچه چی میشه وقتی بفهمه از تو شکم مامان خودش بدنیا نیومده😬🙄😂

هیچی چی میشه:/مگه مهمه اصلا 

مادر ب کسی میگن ک برات مادری کرده باشه ن صرفا کسی ک فقط از شکمش بیرون اومده باشی و پولی دریافت کرده باشه 

اگرم آینده خوبی براش بسازی حرفی نمیمونه