2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم تا ۱۰ میشمره.  یکی دوتام صدای حیون بلده  😕همین بقیشم که ویرانگری 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

پسر عمه من پنجسالشه هنوز زبونش سینگینه 🤦🏻ولی خواهرش ۴سالشه مثل بلبل حرف میزنه خیلی قضاوت میکنن عممو

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ماشاالله پسر من هنوز زبون باز نکرده تک و توک کلمه میگه بقیه نامفهوم

پسر منم زیاد حرف نمیزنه نامفهوم ولی یسری چیزارو هی تکرار میکنم یاد گرفته. کاری داشته باشه میاد دستمو میگیره میبره اونجا اشاره میکنه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پسر منم زیاد حرف نمیزنه نامفهوم ولی یسری چیزارو هی تکرار میکنم یاد گرفته. کاری داشته باشه میاد دستمو ...

اره پسر منم همش دست ما رو میکشه میبره جایی ک میخاد اما زورش میاد حرف بزنه 

بنظرت حرف نزدنشون جای نگرانی داره؟

...
اره پسر منم همش دست ما رو میکشه میبره جایی ک میخاد اما زورش میاد حرف بزنه بنظرت حرف نزدنشون جای نگرا ...

پسر من کلا تنبله الان تا ۳ سالگیم حرف نزنه نگران نیستم نشستنش ۹ ماهگی بود بعدش ۱۰ ماهگی چهار دستو پا رفت ۱۶ ماهگی هم راه رفت😕 کلی استرس کشیدم الکی

پسر من کلا تنبله الان تا ۳ سالگیم حرف نزنه نگران نیستم نشستنش ۹ ماهگی بود بعدش ۱۰ ماهگی چهار دستو پا ...

عزیزم خدا حفظش کنه❤️☺️

من نگران این حرف نزدنشم هی میگم ببرم دکتر بازم میگم یکم دیگه وقت بدم تا بعد 

ان شاالله زود. بحرفم میفتن 

...