2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250880 بازدید | 695411 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم،نمیدونم چرا،یعنی خیلی کم هست،ببین من الان روز هفتمم، فقط گاهی یه دل درد کوچولو میاد و میره، ...

الان زوده برا علائم خیلیم زوده

منم هنوز همونطورم علائمی ندارم والا

منتظرم برم سونو بدم برای تشکیل قلب

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

الان زوده برا علائم خیلیم زودهمنم هنوز همونطورم علائمی ندارم والامنتظرم برم سونو بدم برای تشکیل قلب

عزیزم😍😍😍

انشالله جفتشون سالم و سلامت هستن

توروخدا برام دعا کن

تو خیلی بهم روحیه دادی😍😍😍

چله دعای توسل 📋شروع چله 3شهریور 404پایان 12مهر4041ـhappygirlss✅2ـalaa✅3ـسپیدار4ـداداشم5ـنهال64676ـم ...

دورت بگردممم من عزیزم اسم منم نوشتی🥲❤️برای روز ششم

دعا کن بقایا هم دفع بشن راحت شم

الهی که همه حاجت روا باشن 

منم قابل باشم دعاتون میکنم 

شکر برای همه حال عزیزمخودت چه خبرا؟چیکار میکنی؟ فاطمه جونم ممنونم که کنارم هستین همیشه

عزیزمی منم خوبم میگذره یه مدت درد پهلو دارم نمیدونم از چیه حالا سونو نوشته دکتر وقت نمیکنم برم موندم روز چندم موعدم برم بهتره ،از اینور هم چهلم پدرم نزدیکه فعلا گذاشتم بعد چهلم برم برا علتش ،فقط خدا کنه کیست یا سنگ کلیه نباشه من دیگه طاقتشو ندارم

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

عزیزم😍😍😍انشالله جفتشون سالم و سلامت هستنتوروخدا برام دعا کنتو خیلی بهم روحیه دادی😍😍😍

عزیزم ممنونم

خدا رو شکر انشالله توهم میای خبر بارداریتو میدی و به ماها روحیه میدی

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

عزیزمی منم خوبم میگذره یه مدت درد پهلو دارم نمیدونم از چیه حالا سونو نوشته دکتر وقت نمیکنم برم موندم ...

وای خدا بیامرزه عزیزم خیلی ناراحت شدم نمیدونستم رفیق ببخش🖤روحشون شاد

روز سوم پریودی بره خیلی خوبه اگر بتونی ایشالله که طوری نیستش نگران نباش 

کبد چرب نداری؟اگر سمت راست باشه البته چون گاهی دردم میاد از کبدمه

انشاللهدعام کنیدشما ترشحات داشتید؟منظورم لک بینی نیستااااااو البته لک بینی هم داشتی؟

چشم عزیزم دعاگو ام.

نه ترشح داشتم، نه لکه بینی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم