2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252686 بازدید | 695437 پست
ترکیب زاج و عسل و روغن زیتون رو شنیدی؟دستورشو رو بلدی؟

نه عزیزم میشه بهم بگی؟کلافه ام کردن الان باز رفتم بیمارستان بستری نکردن میگن ۲ هفته صبرکن

دستورش رو محبت میکنی؟بگیرم درست کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟یعنی ممکنه برای منم بیوفته خودش؟اخه میگن نمیدونم میمونه لخته خون ایجاد‌کننده عفونت و...چه خوب ...

من زیر نظر دکتر پریناتالوژیست بودم

خودش سونو میکرد فوق تخصص بود خداروشکر از دکترایی نبود همون هفته اول بگه پوچ برو بیمارستان یا بهم قرص بده

هی میگفت چون خودت خونریزی داری صبر میکنیم

من سه هفته (هفته ای یه بار )میرفتم پیشش

چک میکرد

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

من زیر نظر دکتر پریناتالوژیست بودمخودش سونو میکرد فوق تخصص بود خداروشکر از دکترایی نبود همون هفته او ...

اهان چه خوب منم محکوم به صبرشدم که دو هفته وایسا خودت به خونریزی بیوفتی نشه اونوقت کورتاژ

۹۸nazanin۷۲@

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
۹۸nazanin۷۲@

خانما لطفا همین دوستم نو تک کنین من نتونستم میخوان ای وی اف کنن سوال دارن 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

@۹۸nazanin۷۲

خانومایی که مثل من دیگه دنباله درمان رو نگرفتن، در چه حالید!؟ اصلا دیگه نمیشه سمتش رفت، با چه امیدی آخه! احساس میکنم با نداشتنش دارم کنار میام؛ یعنی امیدوارم این اتفاق بیفته واقعا

سلام عزیزم. منم انجام دادم. راستش نمیدونم تاثیر این بود یا سرم ivig یا ژل رویال )البته قطعا خواست خد ...

سلام میشه لطفا جواب منم بدین؟ 

شما مشکل ایمنی داشتین که این سرم بهتون دادن؟ 

میشه بگین با چه داروهایی مثبت شدین؟ 

من انتقال اولم منفی شد دکترم آزمایش ایمنی نوشت ولی همش خوب بود. نمیدونم داروهای انتقالمو اضافه میکنه یا نه

پردنیزولون هم داشتین برای انتقال؟

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon✅

28ـمهربون21✅

29ـستارهقلبمن✅

30ـ۵golnares✅

31ـیاسی۵۵۷۸✅

32ـمارپلهههههه

33ـنیکاد

34ـسحر

35ـنهال6467

36ـنگار

37ـ

38ـ

39ـ

40ـ

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً

پنجشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

خانومایی که مثل من دیگه دنباله درمان رو نگرفتن، در چه حالید!؟ اصلا دیگه نمیشه سمتش رفت، با چه امیدی ...

شما چند بار ای وی اف کردین

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

سلام میشه لطفا جواب منم بدین؟ شما مشکل ایمنی داشتین که این سرم بهتون دادن؟ میشه بگین با چه داروهایی ...

دکتر من هرسری ک منفی میشدم ی روش دیگه برام انجام میداد..حتی ازمایشاتم مشکلی نداشتن ولی دکتر سرم برام نوشت.و ب لطف خدا و بعد دکتر مثبت شدم.و بچم بدنیا اومد.و بعدش دوباره همینجور باردار شدم و الان باردارم